TORNA LA RUTA DE VINS DO CATALUNYA A LA FESTA MAJOR DE GRÀCIA 2022 del 15 al 21 d’agost

TORNA LA RUTA DE VINS DO CATALUNYA A LA FESTA MAJOR DE GRÀCIA 2022
 
La darrera edició es va celebrar el 2019, just abans del Covid, i enguany es reprèn amb més ganes i punts de tast que mai perquè durant una setmana, a cada carrer es pugui tastar un vi diferent de la DO Catalunya

La Denominació d’Origen Catalunya organitza la 9a Ruta dels Vins en el marc de la Festa Major de Gràcia, que se celebrarà a Barcelona la propera setmana, del 15 al 21 d’agost. Recuperem el lema A cada carrer, tasta un vi amb un total de 14 punts de tast. Els carrers que participaran són els següents: Plaça Rovira, Puigmartí, Perill, Fraternitat de Dalt, Joan Blanques de Baix de Tot, Providència, Joan Blanques de Baix, Placeta Sant Miquel, Plaça Poble Gitano, Ciudad Real, Mozart i Jardins Manuel Torrente.
 
Cada tarda, es realitzarà a un carrer guarnit concret el tast guiat de la referència que correspongui al punt de la ruta. D’aquesta manera, al llarg dels dies els visitants podran conèixer de primera mà les característiques de la DO Catalunya, els cellers i els vins que s’hi emparen. Ben aviat es podran consultar els horaris al programa i a la web de la docat.cat
 
D’altra banda, i com ja és tradició, el 17 d’agost a les 19h es realitzarà el Macro Tast Guiat. S’hi tastaran cinc referències de vi durant una hora aproximadament i es tracta d’una activitat amb places limitades, que tindrà lloc a l’Espai Tasta-Gràcia (Jardins Manuel Torrente del C/ Alzina) en col·laboració amb l’entitat cultural i gastronòmica el Cargol Graciós.
 
A més, la DO Catalunya premiarà els guanyadors del “Concurs de Balcons, Portalades i Comerços Guarnits” amb un lot de vins DO Catalunya. El veredicte es farà públic el dia 17 d’agost de 2022 a les 18h a la Plaça de la Vila de Gràcia.
 
Concurs d’Instagram de la #RutaVinsDOCAT
 
La DO Catalunya organitza també la 4a edició del concurs de fotografies compartides a Instagram tot prenent vins de la DO Catalunya als diferents punts de la ruta de vins de Gràcia. Entre els participants se sortejarà un lot de vins de la DO.
 
La DO Catalunya participa en aquesta popular festa major del barri barceloní amb l’objectiu de promoure la cultura del vi com a part indispensable de la gastronomia catalana, de la seva història i la seva tradició. En aquest sentit, des de la DO sempre s’aposta pel consum moderat i pels principis que regeixen la campanya europea del Wine in Moderation.
 
Altres accions de l’estiu a la DO Catalunya: Torna Mrs Vin!
 
L’estiu de la DO Catalunya sempre ve carregat de propostes, tant presencials – Les Festes de Gràcia-, com digitals: amb la tornada de la col·laboració amb Enoturista i enguany la Mrs Vin. Durant les properes setmanes d’estiu, la Mrs Vin ens guiarà per diferents escenaris on poder gaudir de les vacances amb la DO Catalunya. Agafa així el relleu de Mr Vin, que en anteriors edicions ja ens havia portat de ruta per gaudir del vi sense complexos. 
 
Demà es publicarà el primer capítol que escenifica aquest relleu de Mr Vin cap a Mrs Vin, i a partir de la propera setmana, cada dijous es publicarà un nou capítol que es podrà seguir tant des de les xarxes socials de la DO com dels perfils d’Enoturista. Com diu Mrs Vin, gaudir del vi és fàcil, amb la DO Catalunya.