TUPPERSEX FINS AL DIUMENGE 19 D’ABRIL

TUPPERSEX FINS AL DIUMENGE 19 D’ABRIL

5d34b2c5-1a00-4e8f-ab50-4f45c8721857

 

 

 

 

 

 

 

 

Per reservar les teves entrades a 9,5€. pots trucar a ANEXA al 93 452 59 00

L’èxit TUPPERSEX
finalitza les seves funcions el diumenge 19 d’abril

L’ESPECTACLE, QUE PARLA DE SEXE D’UNA MANERA NATURAL I DIVERTIDA,
FA UNA PROMOCIÓ ESPECIAL PER DIMECRES, 15 D’ABRIL A 9,5 EUROS.

Barcelona, abril del 2015. Fins al 19 d’abril, la Sala B del Teatre Principal acull un dels èxits de la cartellera de la temporada anterior: TUPPERSEX, protagonitzada per Alicia González Laá i Gretel Stuyck.

L’espectacle dirigit per Edu Pericas ha estat vist per més de 35.000 persones, i ha rebut el suport del públic a tots els escenaris on s’ha representat: Madrid, Saragossa, València…

L’empresa My Secret Flower, en ple procés d’expansió econòmica, imparteix el Curs de Formació per a Assessores de Tuppersex amb l’objectiu de contractar noves venedores de joguines eròtiques. Però un problema inesperat fa que la sexòloga habitual del curs sigui substituïda per una extravagant perruquera de barri sense pèls a la llengua que converteix la sessió en un hilarant caos. Les excèntriques tècniques docents d’aquesta improvisada ponent suposaran un malson per a la coach responsable del curs, incapaç d’evitar que la situació se li escapi de les mans. Assoliran els assistents els coneixements requerits? Superaran l’examen final? Aconseguiran un contracte amb My Secret Flower?

L’espectacle es pot veure a la Sala B del Teatre Principal de Barcelona fins al 19 d’abril. Entrades la venda a www.anexaevents.com.