ActividadesActualidad

080 Barcelona Fashion del 4 al 7 de febrer 2019 al Recinte Modernista de Sant Pau,

La 080 Barcelona Fashion anuncia la participació de 24 dissenyadors i marques a la 23ª edició de la passarel·la de moda catalana que se celebrarà del 4 al 7 de febrer 2019 al Recinte Modernista de Sant Pau, seu de les darreres edicions.

 

080_web
 

 

 

 

 

 

 

A més, com ja és habitual, el calendari de desfilades es completarà amb un programa d’activitats paral·leles dirigides tant als professionals i estudiants del sector moda com al públic en general amb l’objectiu de consolidar Catalunya com a referent en la generació i projecció del disseny de moda, al temps que es contribueix en la seva difusió i internacionalització.

En la propera 23ª edició de la passarel·la desfilaran els següents creadors i firmes de moda (per ordre alfabètic): 113 MAISON; AGNÈS SUNYER; Antonio Miro; Aubergin; BRAIN&BEAST; Custo Barcelona; Escorpion Studio Barcelona; Jnorig; Killing Weekend; Lebor Gabala; Little Creative Factory; Maite by Lola Casademunt; Mans Concept Menswear; Menchén Tomàs; Míriam Ponsa; NAULOVER; Oscarleon; Pablo Erroz; Rubés Galarreta; Sita Murt; Teoh & Lea; Txell Miras; Ze García; i Z1.
..
Entre ells, trobem retorns de luxe, com la firma Sita Murt, de moda dona, que tornarà a la passarel·la 080 després de dues ediciones sense desfilar; l’emblemàtica casa barcelonina de prêt-à-porter femení Menchén Tomàs i l’alta costura en clau millennial del dissenyador ZE García, que torna a una edició d’hivern del 080 després de la seva desfilada carregada d’influencers nacionals.
..
Com és habitual, la passarel·la 080 Barcelona Fashion també donarà la benvinguda a nous creadors i propostes de moda, com 113 Maisonla firma per a home i dona guanyadora de la 2ª edició del concurs 080 Barcelona Fashion / Rec.0. També farà el seu debut sobre la passarel·la 080 la moda urbana de tints exòtics de Ruben Galarreta, jove promesa que, després de treballar amb el prestigiós dissenyador Manish Arora, ha vestit la cantant Lady Gaga. Teoh & Lea completa el grup de nouvinguts de la 23ª edició amb la seva moda casual chic per a la dona.
.
Tampoc faltaran a la cita els guanyadors dels premis 080 de la darrera 22ª edició: Mans Concept Menswear, firma de sastreria i moda masculina que es va imposar per segona vegada consecutiva en la categoria de Disseny Emergent; i la firma insígnia Antonio Miro,amb la seva moda per a home i dona d’impecable factura, que contrasta amb la dels joves creadors emergents Jnorig, Killing Weekend i Z1, que també participaran en aquesta propera edició d’hivern.
.
La passarel·la catalana es manté fidel al seu compromís amb la creativitat i la moda més personal de la mà dels dissenyadors Oscarleon, Míriam Ponsa, Txell Miras, Brain & Beast i Pablo Erroz, creadors d’estils dispars i amb presència habitual sobre aquesta passarel·la. Per la seva banda, Agnès Sunyer, Lebor Gabala i Aubergin també tornaran a presentar les seves col·leccions de moda urbana davant el públic especialitzat reunit a l’imponent Recinte Modernista de Sant Pau.
.
Com sempre, la passarel·la 080 reuneix moda d’autor, talent emergent i marques consolidades. Entre aquestes últimes, tornarà a comptar amb la firma de projecció internacional Custo Barcelona; i les firmes de moda dona Naulover, Maite by Lola Casademunt i Escorpion Studio Barcelona. Completa aquest primer grup de marques i dissenyadors confirmat Little Creative Factory, amb la seva proposta de moda.
.
Properament, l’organització donarà a conèixer la totalitat de creadors i firmes que participaran a la 23ª edició així com el programa d’activitats programades per convertir Barcelona, altra vegada, en la gran festa de la moda. El públic professional podrà acreditar-se a través d’aquesta mateixa web a partir de principis de gener 2019. A més, ja s’han anunciat les dates per a l’edició d’estiu: la 24ª edició de la passarel·la tindrà lloc del 25 al 28 de juny.
.
El Departament d’Empresa i Coneixement, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), impulsa el certamen de moda 080 Barcelona Fashion, amb l’objectiu de posar en valor dos importants actius: d’una banda, la tradició de la indústria tèxtil a Catalunya, i d’una altra, el prestigi de Catalunya, i sobretot de la capital, Barcelona, com a pol de talent del disseny i de la moda.
.
La importància del sector tèxtil-moda justifica el suport del govern de la Generalitat a aquesta iniciativa, amb l’objectiu de consolidar Catalunya com a referent de creació i projecció del disseny de moda, i contribuir a la seva internacionalització. Paral·lelament, el 080 Barcelona Fashion busca potenciar la cultura de la moda i la seva vinculació amb d’altres indústries culturals i creatives, i acostar el món de la moda a la ciutadania.