28 març 2n Cicle Expositiu Nau Bostik 2019

BannerWeb

28 març 2n Cicle Expositiu Nau Bostik 2019

La Nau Bostik aquest 2019 assoleix una programació expositiva bimensual de caràcter multidisciplinari. Donem cobertura a diferents projectes d’arts plàstiques i visuals com fotografia, pintura, escultura, audiovisuals, muralisme, etc. Un dels nostres objectius és apropar l’art com a eina de sensibilització i conscienciació a la ciutadania. Per això apostem per treballar amb autors locals i internacionals, col·lectius del barri de la Sagrera, i col·lectius de llarga trajectòria a la ciutat de Barcelona, escoles públiques i privades que formen als futurs artistes i creatius emergents de la ciutat entre d’altres.

Tenim el plaer de conviure amb col·lectius residents de la Nau Bostik especialitzats en fotografia i muralisme, que són els dos eixos transversals de la programació anual del centre.

Durant aquest Segon Cicle expositiu convidem a tothom a un dia molt especial pels amants de la fotografia i per tots aquells que tenen curiositat de conèixer altres pràctiques fotogràfiques. Celebrem el ‘Pinhole Day’, el Dia Internacional de la Fotografia Estenopeica. Per això la Nau Bostik s’omplirà d’activitats i tallers relacionats amb la cambra fosca, es podrà conèixer els inicis de la fotografia de la mà de la Perversa, una factoria de creació fotogràfica que resideix a la Nau Bostik i que per aquesta jornada organitzarà activitats per a tota la família.

Durant tot el dia 28 es podrà gaudir de varies exposicions individuals, alguna acció col·lectiva, tallers per tota la família, descobrir com es per dins una càmera, fer la teva pròpia foto pinhole, participar en la fotografia col·lectiva del barri, animar-te a comprar algun rodet de fotos analògic al mercat de segona mà del carrer de la Nau, passejar per veure els ja famosos Bostik Murals, escoltar una mica de Jazz en directe, i altres activitats que l’equip de la Nau Bostik està preparant per a aquesta jornada.

Apropar-te a la cultura de barri és un altra manera de fer política en un dia tan assenyalat. T’hi esperem!

Més informació