El 29 d’abril el Festival Castell de Peralada us convida a celebrar el Dia Internacional de la Dansa a La Cate – Espai Cultural de Figueres a les 20.30h a la conferencia ballada “Perseguint un somni” de la ballarina i coreògrafa Sol Picó.

image002

PERSEGUINT UN SOMNI, DE SOL PICÓ

Dilluns, 29 d’abril

20 .30 h

Sol Picó ens proposa una xerrada íntima, com si ens parlés des del sofà de casa seva, sobre els seus vint anys de professió: pors, dubtes, fracassos inconfessables, somnis no realitzats… per dintre va la processó… Ens revelarà com i quan arriba la inspiració i què passa si aquesta no arriba! Ens refresca la memòria a través de suggerents imatges dels seus inicis i ens explica el que representa per a ella una vida dedicada a la dansa en cos i ànima: ser dona, mare i artista, un còctel explosiu que s’ha d’evitar que t’exploti a les mans.

Sacrifici i divertiment acompanyada d’un equip excepcional durant vint anys, que l’han portada a viatjar per més de trenta països i a experimentar com es rep la seva dansa mediterrània a Pequín, Kinshasa o París. Ella parlarà i ens farà preguntes perquè li interessa molt el que en pensem nosaltres, els espectadors d’aquest món… estàs preparat?

EL FESTIVAL A FIGUERES
29 D’ABRIL, DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA
LA CATE, ESPAI CULTURAL DE FIGUERES, 20.30 H