ARRIBEN LES FESTES DE PRIMAVERA DE L’HOSPITALET AMB UN CARTELL DE LUXE (a partir del 22 d´abril)

HOSPI_COL_boxW2_162642
ARRIBEN LES FESTES DE PRIMAVERA DE L’HOSPITALET AMB UN CARTELL DE LUXE

Hombres G, Loquillo + Los Suaves + Boni (Barricada) i Antonio Orozco; un all-stars del millor pop i rock espanyol

Entrades demà a la venda a les 10:00 a elperiodico

Un any més, arriben al recinte de La Farga de l’Hospitalet els concerts de les Festes de Primavera, en aquesta ocasió amb una programació que no deixarà indiferent a cap amant del millor pop i rock fet a Espanya.

Les propostes cobreixen un ampli espectre en aquest terreny: des de les dolces melodies de Hombres G fins al rock de la vetllada Otra noche sin dormir Parte 2 – amb Loquillo, Los Suaves i Boni de Barricada-, passant per les grans cançons d’Antonio Orozco.

Divendres, 22 abril (21:30)

HOMBRES G – Grandes éxitos

David Summers i els seus celebren 30 anys d’èxits amb una gira antològica que recupera tots aquests hits inesborrables que els han convertit en autèntics clàssics del pop espanyol. Cita ineludible amb una de les pàgines més divertides, cantables i ballables de la nostra història musical.

Dissabte, 23 abril (20:00)

OTRA NOCHE SIN DORMIR PARTE 2: LOQUILLO + LOS SUAVES + BONI (BARRICADA)

La primera part, celebrada el 2008 amb Rosendo, Barricada i Aurora Beltrán, va suposar un èxit aclaparador. Ara, 8 anys després, tot apunta que Otra Noche Sin Dormir Parte 2 repetirà la gran acollida de la seva predecessora. Raons no li falten: Loquillo presentarà nou disc a l’Hospitalet, Los Suaves protagonitzaran un dels últims concerts de la seva anunciada gira de comiat definitiu i Boni, guitarrista i compositor de Barricada, estrenarà la seva proposta en solitari. En resum, concert triple amb novetats i grans emocions rockeres per a la nit de dissabte.

Diumenge, 24 abril (19:00)

ANTONIO OROZCO

A hores d’ara de la funció, el gran Antonio Orozco necessita poques presentacions. Fill predilecte de l’Hospitalet, en concret del popular barri de La Florida, Orozco ha demostrat amb talent i tenacitat que es pot arribar molt lluny des d’uns orígens humils. Grans temes com Devuélveme la vida, Qué me queda o Rarezas, certifiquen la vàlua d’un artista únic, la carrera segueix donant fruits sucosos com el recent Destino (2015).

_______________________________________

LLEGAN LAS FESTES DE PRIMAVERA DE L’HOSPITALET CON UN CARTEL DE LUJO

Hombres G, Loquillo + Los Suaves + Boni (Barricada) y Antonio Orozco; un all-stars del mejor pop y rock español

Entradas mañana a la venta a las 10:00 en elperiodico

Un año más, llegan al recinto de La Farga de l’Hospitalet los conciertos de las Festes de Primavera, en esta ocasión con una programación que no dejará indiferente a ningún amante del mejor pop y rock hecho en España.

Las propuestas cubren un amplio espectro en ese terreno: desde las dulces melodías de Hombres G hasta el rock de la velada Otra Noche Sin Dormir Parte 2 – con Loquillo, Los Suaves y Boni de Barricada-, pasando por las grandes canciones de Antonio Orozco.

Viernes, 22 de abril (21:30)

HOMBRES G – Grandes Éxitos

David Summers y los suyos celebran 30 años de éxitos con una gira antológica que recupera todos esos hits imborrables que les han convertido en auténticos clásicos del pop español. Cita ineludible con una de las páginas más divertidas, cantables y bailables de nuestra historia musical.

Sábado, 23 de abril (20:00)

OTRA NOCHE SIN DORMIR PARTE 2: LOQUILLO + LOS SUAVES + BONI (BARRICADA)

La primera parte, celebrada en 2008 con Rosendo, Barricada y Aurora Beltrán, supuso un éxito apabullante. Ahora, 8 años después, todo apunta a que Otra Noche Sin Dormir Parte 2 repetirá la gran acogida de su predecesora. Razones no le faltan: Loquillo presentará nuevo disco en L’Hospitalet, Los Suaves protagonizarán uno de los últimos conciertos de su anunciada gira de despedida definitiva y Boni, guitarrista y compositor de Barricada, estrenará su propuesta en solitario. En resumen, concierto triple con novedades y grandes emociones rockeras para la noche del sábado.

Domingo, 24 de abril (19:00)

ANTONIO OROZCO

A estas alturas de la función, el gran Antonio Orozco necesita pocas presentaciones. Hijo predilecto de l’Hospitalet, en concreto del popular barrio de La Florida, Orozco ha demostrado con talento y tesón que se puede llegar muy lejos desde unos orígenes humildes. Temazos como Devuélveme la vida, Qué me queda o Rarezas certifican la valía de un artista único, cuya carrera sigue dando frutos jugosos como el reciente Destino (2015).