BGMC&Queens!, l’espectacle definitiu que uneix cant coral i artistes solistes amb una finalitat solidària a partir del 10 de maig


BGMC&Queens, l’espectacle que uneix cant coral i artistes solistes amb una finalitat solidària

NataliaSorayaNereaSharonne Lorena Gómez s’uneixen al Barcelona Gay Men’s Chorus en l’espectacle BGMC&Queens, una celebració de la música coral amb artistes empoderades que del 10 al 14 de maig farà temporada en el Teatre Condal de Barcelona. Una col·laboració única i els beneficis de la qual aniran destinats a la labor solidària realitzada per Casal dels Infants.

Barcelona Gay Men’s Chorus (BGMC) uneix forces amb NataliaSorayaNereaSharonne Lorena Gómez a BGMC&Queens al llarg de cinc concerts irrepetibles amb una fi solidària. Les artistes presentaran els seus temes més emblemàtics a l’escenari del Teatre Condal de Barcelona del 10 al 14 de maig en un concert diferent cada dia en què el BGMC cantarà el seu repertori i col·laborarà en una peça musical conjunta. 

Les Queens brillaran com a solistes i acompanyades en duets mai vists per un cor de veus masculines-fosques. Amb temes nous i guió, producció, vestuari i coreografies creades per a l’ocasió, l’espectador gaudirà de melodies corals, números de teatre musical, comèdia i homenatges a EurovisióDrag Race y Operación Triunfo. I dissabte, visionat del festival en el teatre!

L’objectiu és destinar els beneficis nets d’aquesta minitemporada a la tasca solidària internacional del Casal dels Infants, que des de 1983 ha acompanyat a més de 40.000 nenes, nens, joves i a les seves famílies en el desenvolupament de les seves pròpies capacitats en intervencions socials a Espanya i el Marroc.
 
Gerard Ibáñez, que liderarà el BGMC en aquesta aventura com a director musical, és també l’artífex de We Have a Voice, el primer disc de la formació i l’únic d’un cor LGTBIQA+ a Espanya gravat en estudi; les seves cançons, i moltes novetats més, seran interpretades per les veus dels seus més de 70 integrants i la seva cantant en llengua de signes per al públic sord, Conxita Paricio.

BGMC&Queens amb Natalia: dimecres 10 de maig.
BGMC&Queens amb Soraya: dijous 11 de maig.
BGMC&Queens amb Nerea: divendres 12 de maig.
BGMC&Queens amb Sharonne: dissabte 13 de maig + projecció en directe del Festival de la Cançó d’Eurovisió al Teatre Condal.
BGMC&Queens amb Lorena Gómez: diumenge 14 de maig.Sobre Barcelona Gay Men’s Chorus (BGMC)
El cor de veus masculines BGMC és des de 2014 una entitat independent sense ànim de lucre. L’associació potencia la formació contínua dels seus cantants, ofereix espectacles accessibles per sords i col·labora en causes solidàries. Des dels seus inicis ha cantat a Luz de Gas, Teatre Victòria, Teatre Principal d’Alacant, Pride Barcelona, Teatre Condal, Sala Muntaner, Sala Barts i Teatre Xesc Forteza de Palma (Mallorca). En 2022 es converteix en la primera coral LGTBIQA+ d’Espanya a tenir un disc d’estudi, We Have a Voice. Premis Clavé del públic a Millor Producció en Vídeo 2020 i Millor Espectacle en Directe 2021 i premi jurat i públic Millor Espectacle – producció de cant coral 2022.