Celler Masroig, nou patrocinador del Festival Itinera del 7, 8 i 9 de juliol.El Celler Masroig acaba de signar un acord de patrocini amb el Festival Itinera, gràcies al qual, els vins del celler seran els vins tranquils exclusius a totes les actuacions d’aquest festival itinerant, que viatja per micropobles de Catalunya (pobles de menys de 1.000 habitants), Comunitat Valenciana i les Illes Balears des de fa 3 anys, i que enguany, a més, s’expandeix per OccitàniaSardenyaCanàries Castella La Manxa.

El Celler Masroig, a més, serà també l’escenari de tres dels concerts del festival, programats per al cap de setmana del 7, 8 i 9 de juliol.
 
Divendres 7 serà el torn del blues, amb l’actuació de Richard White i Noémie Delavennatdissabte arriben els sons gòspel amb Equilibrium Gospel; i diumenge, el concert més íntim amb l’Alba Armengou i el Ramon Macià. Tots tres concerts tindran lloc a la plaça del Celler Masroig, i estaran acompanyats d’una barra amb una bona representació dels vins del celler.

En total, els vins del Celler Masroig seran presents a més d’un centenar de concerts fins a finals del mes d’octubre, amb actuacions de jazz, blues, soul, gòspel i músiques del món. Tot amb l’objectiu de descentralitzar la culturadonar visibilitat als entorns rurals i generar igualtat d’oportunitats envers la cultura entre territoris.

Sobre el Festival Itinera

Impulsat per l’Associació de Micropobles de Catalunya i Aktive, el Festival Itinera va néixer el 2021 com a iniciativa cultural, oberta i integradora en diversos micropobles, i amb un objectiu clar: donar a conèixer la realitat d’aquests micropobles i els seus encants, acompanyats de música de qualitat en petit format. La iniciativa, que va tenir una gran acollida de públic, va rebre el Premi Impulsa! 2021 que atorga la fundació Catalunya Cultura per la seva tasca contra la desruralització mitjançant la cultura.

Després de l’èxit dels dos primers anys, amb més d’un centenar de concerts i milers d’espectadors, aquest 2023 el festival repeteix la seva fórmula, amb una programació equilibrada i de qualitat, apostant per l’estrena de projectes musicals amb segell Itinera.