Cinema als cellers; un dels plats forts d’una edició especial del MOST que inaugura l’estiu Aire lliure, cinema i vi, més imprescindibles que mai en temps de COVID.

Sumarroca 
Dissabte 5 juny. 11h. 15 €  
Crta. de Sant Sadurní a Gelida, km. 15. El Rebato. SubiratsEl Most projectarà al celler Sumarroca els curtmetratges Las voces del vino. Capítulo 2Vinos y Sabores Ecológicos: salud, sabor Sinfonía de cristal, tres treballs que ens faran viatjar més enllà de l’Atlàntic i ens faran reflexionar sobre l’ecologia a la vinya. 
La sessió engegarà amb un esmorzar amb cava a l’aire lliure al mateix celler. 
Recaredo 
5 juny. 18h. 28 €
C. de Tamarit, 10. Sant Sadurní d’AnoiaRecaredo proposa una sessió intensa de cinema del vi que inclou la projecció del documental Le champagne a rendez-vous avec la lune acompanyat d’un tast de les edicions limitades i llargues criances de Turó d’en Mota 2007, Serral del Vell 2014 i Enoteca Terrers 2010 (més de 10 anys de criança). 
Codorniu  Dissabte 5 juny.18h. 20€ / 52€ amb sopar inclòs  
Diumenge 6 juny, 11h. 20€ / 52€ amb dinar inclòs 
Av. de Jaume Codorniu, s/n. Sant Sadurní d’Anoia  El celler modernista més imponent del Penedès torna a acollir una doble sessió de cinema del vi. L’activitat inclou la visita a les caves; la projecció del documental portuguès A Wonderful Kingdom; el tast “Els colors d’Anna”; una ampolla d’obsequi i, per qui en vulgui
Centre d’Interpretació de la Malvasia
 Diumenge 6 juny. 20h 20€ 
Pl. de Joan Duran i Ferret, s/n. Sitges Una nova oportunitat de descobrir el celler històric de lamalvasia, i de gaudir de cinema del vi d’aromes hel·lènics amb la projecció del documental Pelican’s Watch. Tot acompanyat d’un tast que agermana malvasies suburenques i malvasies arribades directament des de Grècia.
Jean Leon 11 juny. 20 h. 30€ 
Chateau Leon, s/n. Torrelavit  El celler Jean Leon ens proposa un Most 100% d’estiu. Sopar a la fresca amb unes postres ben temptadores: un viatge per la Borgonya més autèntica amb la projecció del documental L’Âme du Vin.
Eudald Massana Noya 12 juny. 17.30h. 24€ 
Finca El Maset, Sant Pau d’Ordal  Una nova oportunitat de descobrir Vignes dans le rouge, una pel·lícula que gira entorn del canvi climàtic i l’efecte d’aquest en el nostre sector. Acompanyarem la projecció amb un tast guiat pel mateix Eudald Massana i una interessant taula rodona, amb convidats especials, per debatre sobre el canvi climàtic a la vinya i al món. 
mostfestival.cat