Festival Jardins Pedralbes DE L’1 DE JUNY AL 24 DE JULIOL 2021

COMENÇA EL FESTIVAL!

Festival Jardins Pedralbes

DE L’1 DE JUNY AL 24 DE JULIOL 2021
 El Festival Jardins Pedralbes celebra enguany la novena edició amb 42 nits de concerts al jardí del Palau Reial.

Sara Baras és l’encarregada d’inaugurar aquesta esperada cita amb la presentació del seu nou espectacle “Momentos”. Durant la seva segona actuació, el 2 de juny, es celebra la tercera edició de la Nit Solidària Festival Jardins Pedralbes, un esdeveniment que destinarà tota la recaptació de la vetllada a Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center Barcelona.

Aquest mes de juny arriba carregat de concerts i compta amb les actuacions Love of LesbianRosarioManelRaphaelNiña PastoriJames RhodesWoodkidViva SueciaZaharaHombres GVanesa MartínAlvaro SolerSalvador SobralMiguel Poveda i Nathy Peluso

Un cartell que completen els artistes programats per al mes de juliol, amb grans noms com AitanaFangoriaSergio DalmaLoquilloDiego “El Cigala”RozalénMónica NaranjoCarlos RiveraAmaiaLuka SulicAlan ParsonsJorge DrexlerGala de Étoiles de la Ópera de ParísNathy PelusoMiguel RíosMusical “Jardins de Broadway”Andrea MotisLa Bien QueridaMyles SankoSidonie i que tancarà l’actuació de Maria Arnal i Marcel Bagés.

L’esperat retorn als espectacles en viu arriba de la mà de 36 músics de diferents gèneres i estils musicals que faran que l’inici de l’estiu sigui encara més especial. El festival compta amb totes les mesures de prevenció contra la COVID dictades pels organismes competents.

A més, a partir de les 19:30 h, els espectadors podran gaudir del Village, l’espai destinat a la gastonomia que enguany compta amb dos escenaris —el Seat Mó i el Momentos Alhambra— on tindran lloc les actuacions d’artistes emergents. 
**************************************************************************************DEL 1 DE JUNIO AL 24 DE JULIO 2021
 El Festival Jardins Pedralbes celebra este año la novena edición con 42 noches de conciertos en el jardín del Palacio Real.

Sara Baras es la encargada de inaugurar esta esperada cita con la presentación de su nuevo espectáculo “Momentos”. Durante su segunda actuación, el 2 de junio, se celebra la tercera edición de la Noche Solidaria Festival Jardins Pedralbes, un acontecimiento que destinará toda la recaudación de la velada a Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center Barcelona.

Este mes de junio llega cargado de conciertos y cuenta con las actuaciones Love of LesbianRosarioManelRaphaelNiña PastoriJames RhodesWoodkidViva SueciaZaharaHombres GVanesa MartínAlvaro SolerSalvador SobralMiguel Poveda Nathy Peluso

Un cartel que completan los artistas programados para el mes de julio, con grandes nombres como AitanaFangoriaSergio DalmaLoquilloDiego “El Cigala”RozalénMónica NaranjoCarlos RiveraAmaiaLuka SulicAlan ParsonsJorge DrexlerGala de Étoiles de la Ópera de ParísNathy PelusoMiguel RíosMusical “Jardins de Broadway”Andrea MotisLa Bien QueridaMyles SankoSidonie y que cerrará la actuación de Maria Arnal i Marcel Bagés.

El esperado retorno a los espectáculos en vivo llega de la mano de 36 músicos de diferentes géneros y estilos musicales que harán que el inicio del verano sea todavía más especial. El festival cuenta con todas las medidas de prevención contra la COVID dictadas por los organismos competentes.

Además, a partir de las 19:30 h, los espectadores podrán disfrutar del Village, el espacio destinado a la gastronomía que este año cuenta con dos escenarios —el Seat Mó y el Momentos Alhambra— donde tendrán lugar las actuaciones de artistas emergentes.
MÉS INFORMACIÓ I VENDA D’ENTRADES