Teatro

COM ELLES / Antologia viva d’algunes grans poetes del segle XX (del 25 d´abril al 4 de maig) La Seca/Espai Brossa

a_Com_elles_1_327

COM ELLES / Antologia viva d’algunes grans poetes del segle XX

Un viatge poètic i musical des del punt de vista del lector

Sala
Josep Palau i Fabre

Dates
Del 25 d’abril al 4 de maig

Sinopsi

Com elles és una antologia viva sobre l’obra d’algunes de les millors poetes internacionals des de principis de segle XX. Des de la perspectiva personal i única d’un lector, l’espectador presencia un viatge poètic més enllà del temps i a través de les fronteres de tot el món: les poetes de Gran Bretanya, França, Alemanya, Amèrica Llatina, Quebec, Catalunya i Espanya, entre d’altres, són les grans protagonistes de la nit, en què el públic està convidat a gaudir, com si fos dins el seu saló de casa, d’una nit de poesia.

Les encarregades de reivindicar aquests clàssics universals que, malauradament, no són tan clàssics seran la poeta Mireia Vidal-Conte, que és alhora l’autora de la tria de poemes, i Odile Arqué, una poeta i cantant que recorda haver començat a cantar sota els llençols, de petita. Comptaran, a més, amb la col·laboració especial de Marc Romera i amb la direcció i la dramatúrgia de Sebastià Portell i Clar.

Com elles serà, sens dubte, una estona agradable, íntima, càlida i senzilla per als espectadors que vulguin gaudir d’aquesta proposta.

Fitxa artística

Tria de poemes Mireia Vidal-Conte

Dramatúrgia i direcció Sebastià Portell i Clar

Amb Mireia Vidal-Conte i Odile Arqué

I la col·laboració especial de Marc Romera

Fotografia Laura Rosselló

Amb poemes d’Ingeborg Bachmann, Maria Beneyto, Nicole Brossard, Ana Cristina César, Dulce Chacón, Sophia de Mello, Eugénia de Vasconcellos, Hilde Domin, Felícia Fuster, Olvido García Valdés, Ana Hatherley, Gina A. Laplace, Teresa Rita Lopes, Chantal Maillard, Maria Mercè Marçal, Brigitte Oleschinski, Alejandra Pizarnik, Sylvia Plath, Adrienne Rich, Muriel Rukeyser, May Sarton, Anne Sexton, Wisława Szymborska, Blanca Varela i Idea Vilariño

Horaris i preus

Divendres i dissabte a les 22.00 h. Diumenges, a les 20.00 h.

Preu 12 €