ActividadesActualidadFin de semanaTeatro

Dissabte de portes obertes a la Nau Ivanow per les Festes de la Primavera de la Sagrera!

Comença la Festa de la Primavera del nostre barri. Per aquest motiu obrim les portes perquè descobriu què hi ha darrere de tants mesos d’obres, quin és el projecte actual i quines son les companyies que treballen al nostre espai.
Dissabte 11 de maig, a partir de les 10:30 h i fins a les 13:30 h, visites guiades cada 30 minuts. Amb refrigeri inclós.
 MÉS INFORMACIÓ A NAUIVANOW.COM 

 El DespertaLab és notícia a TV3 i Catalunya Radio 

Ja ha començat el Cicle DespertaLab, conjunt amb Sala Atrium, i el Telenotícies de TV3 ens ha fet un bon reportatge sobre quin és l’objectiu que perseguim amb aquest projecte.

Fins el 19 de maig podeu gaudir de la primera obra d’aquest Cicle amb Excalibur i altres històries d’animals morts de la companyia Hermanos Picohueso, que han passat pels micròfons de Catalunya Radio, dins el programa Entre Caixes.
 HERMANOS PICOHUESO A L’ENTRE CAIXES DE CATRADIO 

FORMACIÓ
Curs d’escriptura i creació per a actors – 18 i 19 de maigAmb Alejandra Jiménez Cascón creuarem el pont entre la interpretació i la dramatúrgia. 3 nivells de 10 hores. El primer serà el cap de setmana del 18 i 19 de maig.

 INSCRIU-TE AL PRIMER NIVELL 

Dilluns 13 de maig nou Entrenament Actoral a l’Espai30A partir de les 10 h, a l’Espai 30 (al costat mateix de la Nau Ivanow), reprenem els entrenaments d’Escena Germinal amb una nova proposta de Francesca Ghiretti.