El Barcelona Beer Festival tindrà lloc els propers 13, 14 i 15 de març

10644990_734200413312682_4835089849028644774_n

 

 

 

 

 

El Barcelona Beer Festival tindrà lloc els propers 13, 14 i 15 de març. En aquesta quarta edició tenim el repte de consolidar el Barcelona Beer Festival com un dels festivals cervesers més importants del Sud d’Europa tan pel que fa a públic com dins el sector, sense perdre de vista l’objectiu principal del festival: promoure la cultura cervesera artesana i de qualitat, i donar a conèixer la feina que fan els productors artesans, tant catalans com d’altres països.

 

 

 

Algunes dades sobre el festival:

 

. La cuarta edició repetirà la ubicació del Museu Marítim de Barcelona, que en la passada edició va albergar 25.000 assistents.

 

. Gràcies a la bona acollida de les jornades professionals de la passada edició, el 2015 ampliarem les activitats per cervesers. Aquest ha estat un dels objectius principals del festival des de la seva primera edició: poder servir com a punt de trobada d’un sector en creixement i ajudar a consolidar-lo més enllà del actual boom de la cervesa artesana.

 

 

. Entre les col·laboracions més importants, aquest any estrenem la col·laboració amb el GECAN (Gremi d’Elaboradors de Cervesa Artesana i Natural), consolidem la nostre relació amb la associació nord-americana Brewers Association i Turisme de Bèlgica: Flandes i Brussel·les, VISITFLANDERS, origen d’alguna de les cerveseres més prestigioses del planeta, i ampliem les nostres col·laboracions internacionals a la GACBB (Associació que engloba cervers de tot el món) i Fermento Sardo (una associació exemplar de com es promou la cervesa artesana a Itàlia).

 

.Novetats de 2015: Cask Corner (stand dedicat a la varietat real ale, servida en la tradicional bomba de ma), música (programació de DJs a càrrec del col·lectiu barcelonès “Say it Loud”), cerveses pròpies (a més del tradicional pack del festival també hi haurà una col•laboració entre un cerveser internacional i un de local per elaborar junts una cervesa “Black and tan”, estil molt especial que barreja cervesa negra i rossa),…

 

 

Web: www.barcelonabeerfestival.com