Tot a punt per a la quarta edició del Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres, que s’inaugurarà aquest dijous al vespre

a4492-496

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot a punt per a la quarta edició del Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres, que s’inaugurarà aquest proper dijous al vespre.

Els escolars de Catalunya podran gaudir en primícia dels assajos generals dels dos espectacles – blau i vermell – els dies 26 i 27 al matí.

82 artistes de 16 països, 24 noves atraccions inèdites a Europa, i més de vint activitats paral·leles durant 5 dies d’intensa activitat

 

 

ASSAJOS GENERALS

Espectacle Blau

Dijous 26 de febrer a les 9:45h. Recinte Firal

Espectacle Vermell

Divendres 27 de febrer a les 9:45h. Recinte Firal

 

INAUGURACIÓ DEL FESTIVAL

Espectacle Blau

Dijous 26 de febrer a les 20:30h. Recinte Firal

Amb més de 22.000 entrades venudes, el Festival Internacional del Circ obrirà les seves portes el proper dijous 26 de febrer al Recinte Firal de Figueres. Amb 5 dies d’intensa programació, el festival arranca amb l’assaig general de l’espectacle blau, que es podrà veure el mateix dia de la inauguració a les 9:45h del matí. Les escoles de Figueres i voltants serà el públic privilegiat d’aquesta representació única on artistes vinguts de tot el món assajaran l’espectacle que inaugurarà, a la nit, aquesta tercera edició tan esperada. L’espectacle vermell, que es podrà veure per primer cop divendres 27, també comptarà amb el seu respectiu assaig general al matí (9:45h).

La quarta edició del Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres presentarà, en el seu conjunt, una selecció de 24 noves atraccions mai vistes a Europa. 82 artistes de 16 països competiran davant d’un jurat internacional. Les dues semifinals i l’espectacle de d’Or (2 de març a les 20:30h amb l’entrega dels premis) es duran a terme en una carpa climatitzada amb una capacitat per més de 2.200 espectadors instal·lada al cor de la ciutat de Figueres, el Recinte Firal.

www.festivaldelcirc.com