El Born és diferent si el visites de nit (del 27 de juny al 31 d´agost)

El Born és diferent si el visites de nit

Durant els mesos de juliol i agost, visita l’edifici del mercat del Born en un torn nocturn, on tindràs acompanyament musical, exposicions i una atmosfera especial

El mercat del Born, on trobem el Centre de Cultura i Memòria, té una intensa activitat diària, i l’espai –on pots visitar l’estructura construïda al segle XVIII sobre les ruïnes de l’antiga ciutat romana, i també els espais d’oci i les exposicions temporals– està obert cada dia, sense interrupcions, fins que comença a baixar el sol. Però durant l’estiu, quan els dies es fan més llargs i els capvespres més espectaculars, el Born vol proposar una experiència diferent en horari nocturn, i que porta el nom de Born de Nit. Bàsicament, consisteix en activitats puntuals que tindran lloc en l’últim torn de visites, com l’accés a determinades exposicions, i d’altres que es faran quan l’accés general ja no estigui permès, però un selecte grup de públic privilegiat podrà gaudir de l’espai en horari nocturn, només per a ells.

Això serà possible perquè el mercat del Born serà, durant l’estiu, un dels escenaris del Mas i Mas Festival, que omplirà la ciutat de jazz i flamenc, i en els mesos de juliol i agost hi haurà uns quants concerts especials que començaran a partir de les 20 h, quan ja s’ha tancat l’accés gratuït general, i només quedarem a l’edifici els que hàgim anat a sentir el concert. I durant aquest temps, l’espai estarà també disponible per recórrer, amb la llum del capvespre a poc a poc esvaint-se. El 29 de juliol, dissabte, hi actuaran Alfonso de Vilallonga & Marco Mezquida –mescla de cançó i jazz–, i el 30 de juliol, diumenge, la pianista Nelsa Baró. La programació és més extensa, ocupa tot el mes d’agost (amb Celeste Alías o Txell Sust), i la podeu consultar al web del Mas i Mas Festival.

A més, començaran amb exposicions com Barcelona 1700. De les pedres a les persones, que tindran un torn de visita especial entre les 18 i les 19.30 h cada dia, amb la llum del sol ja baixant. Noves maneres de visitar el Born durant un estiu apassionant. Trobaràs més informació al web del Born Centre de Cultura i Memòria.

Data de publicació: Dimecres, 21 Juny 2017