Teatro

El despertar de la primavera (Spring Awakening) torna als escenaris a partir del 28 de març al Teatre Victòria amb un jove planter de nou talents del teatre musical català.

bdf1c0fe-b2ca-4017-a185-d43124ec25ac
Anna Rosa Cisquella (3xTr3s) ha destacat la dificultat d’aixecar produccions com aquesta: un musical en català, produït per una jove productora com Origen, amb un repartiment de 15 actors, 7 músics en directe i un equip de gent treballant al darrera que poques vegades es pot veure a la ciutat comtal. «Volem tornar a acollir aquest musical al Teatre Victòria perquè és un espectacle que s’ho mereix. És molt difícil aixecar muntatges d’aquestes dimensions amb tanta gent treballant i fent-ho tant bé»

Rubén Yuste (Origen Produccions) ha valorat que «és una producció molt gran que costa 200.000 euros i que és una meravella, un show destinat a tots els públics, l’adolescent, però també el públic adult que també ha viscut el seu ‘despertar'»

Marc Vilavella (director «El despertar de la primavera») ha treballat amb la nova companyia i ha fet un treball de «d’atenció a la col·lectivitat amb noves coreografies. Mitja companyia és nova, els protagonistes són nous i hem hagut de treballar mirades noves sobre el contingut de les escenes d’ells dos». Els personatges adults coneixen bé l’espectacle, doncs tots tres (Rosa Vila, Roser Batalla i Mingo Ràfols) es mantenen des del primer any.

Ariadna Peya (coreògrafa) ha destacat que tot i ser una «companyia molt jove, té molta força. Les noves generacions pugen molt fortes i apunten molt alt. Molts d’ells tenen entre 18 i 22 anys». Han treballat noves coreografies que fan que «tot allò que es calla i no es diu amb paraules ho explica el moviment».

El despertar de la primavera (Spring Awakening) torna als escenaris a partir del 28 de març al Teatre Victòria amb el jove planter de nou talents del teatre musical català, que ha aconseguit transformar el musical pop-rock en un fenomen entre públic jove. El nou repartiment jove estarà encapçalat per actors com Víctor GómezClara MoraledaBerta ButinyàValèria Sorolla, Candela Díaz, Pablo Capuz, Adrià Andreu i Pol Rosselló. Del repartiment adult repeteixen Roser BatallaRosa Vila i Mingo Ràfols.
El despertar de la primavera és un musical pop rock que tracta el descobriment de la sexualitat en totes les seves variants i també una forma de denúncia i revelació contra una societat que encara avui dia ens controla i empresona.
Connecta amb ‘El despertar de la primavera’
Website
Facebook
Link
Twitter
YouTube