El Maria Canals Porta Cua posa música aquest cap de setmana al mercat gastronòmic All Those al TNC

  • El Maria Canals posa un piano de cua a disposició de tothom els dies 14 i 15 de setembre al Teatre Nacional de Catalunya en motiu del mercat gastronòmic All Those
  • L’OFF Concurs Maria Canals col.labora amb l’All Those Market des de 2015
  • La iniciativa s’emmarca en el Maria Canals Porta Cua, un dels projectes estratègics de l’OFF Concurs Maria Canals Barcelona, el conjunt d’activitats educatives, divulgatives i socials del concurs

El Maria Canals Porta Cua posa música al Teatre Nacional de Catalunya aquest cap de setmana en motiu del mercat gastronòmic All Those, plataforma d’emprenedors gastronòmics. D’aquesta manera, es crearan sensacions sinestèsiques entre el gust i l’oïda per acabar d’engrescar l’estiu en una fira amb professionals artesans i propostes culinàries capdavanteres. A més, s’oferiran tallers de cuina per a tota la família i es degustaran novetats gastronòmiques delicioses per donar suport als emprenedors -més d’un centenar- amb una mateixa missió: divulgar i contagiar la seva passió pel menjar i la música.

Com a eix central d’aquest festival es troba el mercat de productors, un reclam per a qualsevol amant de la bona taula. Un altre any més, sota l’estructura en forma de temple grec projectat per Ricardo Bofill, es concentrarà una excel·lent selecció de productors locals, entre els quals podrem trobar diversos productes artesanals com embotits, mel, formatges o les conserves fermentades. All Those reunirà els restaurants més destacats de la ciutat en un mateix recinte i, després d’aquesta demostració de sabors i textures, podrem provar un dels millors gelats artesans de la ciutat. Sota la premissa de captivar els visitants amb una àmplia oferta de productes frescos, sorprendre’ls amb una selecció curada de parament i accessoris i delectar-los amb una àmplia oferta de diferents estils culinaris, All Tose tornarà a plantar-se en el TNC a principis de setembre amb un esdeveniment per a tota la família. I per si no fos prou, una suculenta oferta de tallers i activitats entorn de la gastronomia per a grans i petits, i un espai chill out per a bebès formaran part de l’àmplia proposta que All Tose ofereix.

El dissabte 15 de setembre, l’horari del mercat és d’11h a 23h, mentre que diumenge 2 serà d’11h a 20h. Durant tota aquesta franja de temps, el piano de cua estarà a disposició de qui el vulgui tocar a l’entrada principal Teatre Nacional de Catalunya, on es desenvolupa la fira.

Sobre l’OFF Concurs

Iniciat l’any 2008, l’ OFF Concurs és el programa educatiu, social i divulgatiu de l’associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona que té com a finalitat promoure la pràctica del piano i facilitar-ne l’accés entre el conjunt de la societat.

En els seus 11 anys d’existència, l’OFF Concurs s’ha convertit en un programa estratègic de l’Associació Maria Canals Barcelona que inclou totes les iniciatives que van més enllà del prestigiat concurs que té lloc cada any al mes de març. Desenvolupa una tasca social molt destacada i promou la pràctica amateur en l’educació reglada i no reglada. L’associació vol transmetre que l’exercici i el gaudi de la música són essencials per al desenvolupament personal de totes i tots.

L’Associació vol trencar estereotips com el de l’elitisme del piano de cua, que sembla reservat per uns quants virtuosos, o la complexitat de tocar aquest instrument. L’ OFF Concurs promou la idea que tots hi podem accedir, i amb voluntat, entusiasme i treball podem aconseguir gaudir de la seva pràctica i arribar a tocar una peça, o bé convertir el piano en la nostra afició principal sense la pressió inherent a la professionalització.

Tant el Concurs Maria Canals, que es fonamenta en l’excel·lència i la professionalitat, com l’OFF Concurs, que està enfocat cap a una perspectiva més de divulgació i amateur per a tota la ciutadania, generen complicitats de forma orgànica, es retroalimenten i es reforcen mútuament.

D’altra banda, cal recordar que el 66è Concurs Maria Canals Barcelona se celebrarà entre els dies 21 de març i 2 d’abril de 2020.