EL MUSICAL BOIG PER TU FINALITZA EL 16 DE FEBRER, EL PROPER DIJOUS 13 DE FEBRER, 15è ANIVERSARI DE LA MORT DE CARLES SABATER, ES FARÀ UNA FUNCIÓ ESPECIAL EN RECORD AL CANTANT DE SAU

untitled

EL MUSICAL BOIG PER TU FINALITZA EL 16 DE FEBRER

EL PROPER DIJOUS 13 DE FEBRER, 15è ANIVERSARI DE LA MORT DE CARLES SABATER, ES FARÀ UNA FUNCIÓ ESPECIAL EN RECORD AL CANTANT DE SAU

El proper 16 de febrer BOIG PER TU, el musical amb les cançons de SAU, finalitza les seves funcions al TEATRE BARTS. L’espectacle, estrenat a principis de desembre, ha esdevingut un èxit a la cartellera amb més de 20.000 espectadors i una ocupació mitjana de més del 64%.

Cançons com ‘Envia’m un àngel’, ‘El tren de mitjanit’, ‘És inútil continuar’, ‘El teu estiu’, ‘Això es pot salvar’, ‘Tu encens el meu foc’ o ‘Me’n torno a Sau’ sonaran per darrera vegada el proper diumenge 16 de febrer.

BOIG PER TU està dirigit per Ricard Reguant i protagonitzat per Neus Pàmies, Roger Borrull, Pol Nubiola, Òscar Monclús, Joan Olivé, Carla Mercader, Cristina Murillo, Lidia Ibáñez, Mònica Macfer, Júlia Creus, Ferran González, Roc Olivé, Arnau Lobo i Xènia Reguant. La direcció musical està a càrrec de Pep Sala, membre fundador de SAU.

BOIG PER TU explica com un grup de joves que es troben quan just ha acabat el curs escolar, encaren un estiu en el qual les circumstàncies els posaran enfront d’un món nou, el pas a una certa maduresa que els marcarà en un futur. Desenganys amorosos, reafirmació de l’amistat i el retrat d’una joventut que existeix i que molt poques vegades és descrita en teatre o cinema: la joventut sana i positiva, allunyada de l’alcohol i les drogues; la que estudia, la que busca un lloc en la societat, la que utilitza el sentit de l’humor com a antídot de la malenconia i la tristesa.
EL MUSICAL BOIG PER TU FINALITZA EL 16 DE FEBRER

El proper 13 de febrer es compleixen 15 anys de la desaparició del cantant CARLES SABATER. Des del musical BOIG PER TU, se li vol retre un petit homenatge al que va ser membre fundador i vocalista de SAU. La funció del dijous 13 de febrer a les 20:30h estarà plena de sorpreses emotives i detalls per recordar-lo.

Dos dies després de la mort de Carles Sabater, es dissolia el grup Sau. Enrere quedava una discografia de més d’onze títols i una prometedora carrera dins del pop rock català.
La productora de l’espectacle, SILENCIO RODAMOS, ha convidat personalment tots els familiars i amics a assistir a la funció especial del 13 de febrer.

DISCOGRAFIA SAU
No puc deixar de fumar (1987) Per la porta de servei (1989) Quina nit (1990) El més gran dels pecadors (1991) Concert de mitjanit (1992) Junts de nou per primer cop (1994) Boig per tu (1994) Cançons perdudes, rareses, remescles (1995) Set (1996) Bàsic (1997) Amb la lluna a l’esquena (1998)