EL TRÀMIT: un extraterrestre aterra al Teatre Borràs a partir del 13 de setembre

NOTA DE PREMSA

 

La comèdia marciana amb David Bagés, Àlex Casanovas i Mònica Glaenzel

 

EL TRÀMIT: un extraterrestre aterra al Teatre Borràs a partir del 13 de setembre

el tràmit_2

 

 

 

 

 

 

 

 

El proper 13 de setembre tindrà lloc al Teatre Borràs de Barcelona l’estrena absoluta d’EL TRÀMIT, una comèdia marciana sobre ambicions humanes escrita per Fernando Trías de Bes i dirigida per Martí Torras.

 

EL TRÀMIT és una comèdia esbojarrada i enginyosa on res és el que sembla. Ens planteja el major dels absurds, tot i reflexionant sobre els límits de l’ambició i constatant que la informació, efectivament, és poder.

 

La comèdia tracta sobre l’arribada d’un suposat extraterrestre. Tres científics (un físic, una psicòloga i un metge),són citats en unes dependències secretes per una Unitat d’Intel·ligència de l’Estat per elaborar un peritatge insòlit a canvi de 2.000€, en el qual han de corroborar si, efectivament, l’ésser trobat és alienígena. El peritatge ho exigeix el Ministeri de l’Interior per evitar el mal ús de cabals públics, doncs les assignacions de diners han de ser transparents. S’han sol·licitat tres milions d’euros de subvenció per analitzar a l’alien i es necessita l’aprovació dels científics perquè la subvenció sigui concedida. Durant l’interrogatori, es revelaran diversos casos de corrupció que podrien esquitxar els científics contractats pel Govern.

 

L’espectacle, que estarà en cartell fins l’11 de novembre, compta amb la interpretació dels actors David Bagés (Mein KampfL’auca del Senyor EsteveLa Riera), Àlex Casanovas (El mercader de VenèciaDispara/Agafa tresor/RepeteixPel davant i pel darrera), Mònica Glaenzel (M.A.R.I.L.U.L.AMarits i mullersPlats bruts), Xavier Serrano (L’inspectorLa família irrealPolònia), Manel Sans (Nit de reisConte d’hivernMaria Rosa) i Susanna Garanchana (Avui no sopemLes nenes no haurien de jugar a futbolEl cor de la ciutat).

 

El director, Martí Torras Mayneris ha dirigit obres com La taverna dels bufons RHÜMIA. El guió i la producciócorre a càrrec de Fernando Trías de Bes, escriptor i economista, conegut per títols com El vendedor de tiempo iEl libro negro del emprendedor/La buena suerte. D’altra banda, la productora és Mercedes Segura Amat, que haproduït altres obres d’èxit com Algo más inesperado que la muerte Marranadas.

 

Teaser: https://www.facebook.com/eltramit/videos/2123367654657203/