Entre el 7 i l’11 de juny, el Centre Cívic Convent de Sant Agustí (Comerç, 36) acull les activitats de la desena edició de la Mostra Sonora i Visual

unspecifiedEntre el 7 i l’11 de juny, el Centre Cívic Convent de Sant Agustí (Comerç, 36) acull les activitats de la desena edició de la Mostra Sonora i Visual, una cita per a la creació experimental que acull projectes artístics com art sonor, visual, directes, experimentació, electrònica o instal·lacions interactives, amb el fil conductor de l’experimentació tecnològica.

El Centre Cívic Convent de Sant Agustí ofereix de manera continuada eines formatives per a la creació audiovisual, així com espais per a la seva difusió i expressió. Aquest any es celebren 10 edicions d’aquest projecte biennal que té com a objectiu donar visibilitat a la creació artística en l’àmbit sonor i visual, en un sentit ampli i multidisciplinari.

La programació de la Mostra Sonora i Visual és el resultat d’una convocatòria oberta destinada a directes, accions musicals i instal·lacions audiovisuals interactives. En aquest últim cas, s’ofereix un espai de formació i treball col·laboratiu amb la participació de MakerConvent. Durant les seves 9 edicions anteriors, aquest projecte ha acollit propostes artístiques variades i ha portat els seus continguts singulars a diversos espais de la ciutat. Durant el seu recorregut, també ha generat col·laboracions amb altres festivals de creació experimental, com ara el MEG (Montréal Electronic Groove), el Tsonami Arte Sonoro (Festival d’Art Sonor de Valparaíso) o el BAM (Mostra de Videoart de la Bienal de Artes Mediales de Chile).

Podeu trobar més informació a http://conventagusti.com/mostra/