Fem un cafè? arriba al Teatre Goya, un espectacle que explora el desig de comunicar-nos a partir del 7 de maigEl Teatre Goya acull, en tres úniques funcions, Fem un cafè?, una obra escrita i dirigida per Maria Salarich. L’espectacle compta amb la composició i direcció musical de Carla Garcia i està protagonitzat per Lluís Oliver, Ariadna Fígols, Júlia Santacana, Jaume Viñas, Julia Jové, Arnau Comas i Cristina Martínez. És una producció de Maria Salarich, gràcies a la beca Barcelona crea 2021.

L’espectacle, que amalgama text, moviment i música en directe, i a través de diverses situacions, proposa una reflexió sobre la nostra incapacitat de comunicar-nos i d’expresar els notres desitjos, així com la necessitat d’obrir-nos als demés per tal de descobrir qui som i què volem de la vida.
«L’obra presenta uns personatges en cerca constant de la seva pròpia identitat, i exposa com la comunicació els despulla de capes i els porta a descobrir qui són. Presenta la por com a oportunitat per descobrir-se a un mateix i als altres i no com a obstacle».
Maria Salarich, directora

Per aquesta obra, Maria Salarich va ser premiada l’any 2018 amb el Premi de Teatre Jaume Salés i Sanjaume, premi literari de l’Ajuntament de Roda de Ter que reconeix la dramaturgia en llengua catalana.

Fem un cafè? es representarà a partir del 07 de maig de 2023 al Teatre Goya.

Sinopsi 

Ens trobem a l’interior d’una cafeteria. Una trobada inesperada, una sessió de teràpia, una cita a cegues, una infidelitat a dues bandes, una estratègia, un retrobament, una classe de repàs i moltes altres converses són les veus que habiten la cafeteria del “Toi et Moi”. La gent que hi arriba és ben diferent, però tota té una cosa en comú, i aquesta és que tenen un desig intrínsec de comunicar alguna cosa a algú. Si ho faran o no, ja és una altra cosa. “FEM UN CAFÈ?” és una obra de teatre que combina text, moviment i música en directe.