La Fundació Antoni Tàpies homenatja el col·leccionisme amb una performance protagonitzada per venedors del Mercat de Sant Antoni (11 de març)

Dissabte 11 de març de 2017 de 10h a 14h. | Performance, presentació i exposició.

 

c848adcd-61c3-4295-9161-b8a3ddf3af27

 

 

 

 

 
La Fundació Antoni Tàpies homenatja el col·leccionisme amb una performance protagonitzada per venedors del Mercat de Sant Antoni.

A les 12h es presentarà el catàleg de l’exposició ‘Oriol Vilanova. Diumenge’.

La Fundació Antoni Tàpies celebrarà aquest dissabte 11 de març de 2017, a partir de les 10h i fins les 14h, un homentage al col·leccionisme i al Mercat de Sant Antoni amb la performance «Nou», protagonitzada per alguns dels venedors de llibres i postals de la tradicional fira barcelonina. Diversos comerciants de postals del Mercat de Sant Antoni de Barcelona muntaran parades a l’espai expositiu, transformant el museu en un nou punt de venda. Una cita per al col·lectiu de col·leccionistes de postals i el públic ocasional. «Nou» és un tribut a la relació que s’estableix entre vendedors i compradors.

La iniciativa s’inscriu en el marc de l’exposició «Oriol Vilanova. Diumenge» de la Fundació Antoni Tàpies. D’altra banda, el mateix matí a les 12h, tindrà lloc la presentació del catàleg de la mostra «Diumenge», a càrrec de Carles Guerra, director de la Fundació Antoni Tàpies, Oriol Vilanova, artista, i Àlex Guifreu, dissenyador. 

A més de la performance i la presentació del llibre, els assistents podran gaudir de les dues exposicions vigents a la Fundació Antoni Tàpies: «Oriol Vilanova. Diumenge» i «Antoni Tàpies. Objectes». 

Actes previstos pel dissabte 11 de març de 2017:

Dissabte 11 de març de 2017, de 10 a 14h. | Performance
«Nou», 2017

Performance en el marc de l’exposició «Oriol Vilanova. Diumenge». | Diversos venedors de postals del Mercat de Sant Antoni de Barcelona muntaran parades a l’espai expositiu, transformant el museu en un nou punt de venda. Una cita per al col·lectiu de col·leccionistes de postals i el públic ocasional. «Nou» és un tribut a la relació que s’estableix entre vendedors i compradors.

Intèrprets: Josep Arias (Crapze), Joan Coixet, Josep Hernández y Paquita Sanchez (El Trastero), «Román» i Mario Sala (La Cova). 
Durada: 4 hores
Lloc: Fundació Antoni Tàpies (Carrer Aragó, 255. Barcelona) 
Calendari: 11 de març de 2017. | Horari: de les 10.00 a les 14.00h. 
+ info: http://fundaciotapies.org/site/spip.php?article8714

Disabte 11 de març de 2017 a les 12h. | Conferència
Presentació del catàleg de l’exposició «Oriol Vilanova. Diumenge». 

A càrrec de Carles Guerra, Oriol Vilanova i Àlex Guifreu. Presentació de la publicació editada amb motiu de l’exposició «Oriol Vilanova. Diumenge». Amb textos de Carles Guerra, Enric Granell, Joana Masó, Leire Vergara, Noé Soulier, Mario García Torres i Moritz Küng (coord. autors: Rosa Lleó). Fotografies de Roberto Ruiz.

Diseny d’Àlex Guifreu.
Idioma: Dos models. Castellà i anglès.
Format: 28 x 38 cm. | Pàgines: 72.
Col·laboren: Institut Ramon Llull, Parra & Romero i Fluvia.

Data: dissabte 11 de març de 2017. | Horari: 12h.
Lloc: Auditori de la Fundació Antoni Tàpies.
+ info: http://www.fundaciotapies.org/site/spip.php?article8733