La màgia del Nadal torna al Poble Espanyol amb propostes tant pels més petits com pels adults el primer, del 6 al 8 de desembre i el segon del 21 al 29 de desembre.

Ø  Del 6 al 8 de desembre, l’esperit nadalenc envaeix el Poble per a totes aquelles persones que vulguin gaudir per avançat de la màgia del Nadal

Ø  Del 21 al 29 de desembre hi haurà una nova oportunitat per viure el Nadal al Poble Espanyol coincidint amb les vacances escolars

Ø  Hi haurà activitats per a tots els públics: animacions, mostra gastronòmica, roller disco, música en directe i fins i tot es podrà visitar la Casa del Pare Noel i la de Ses Majestats els Reis d’Orient

Ø  NOVETAT! Es podrà veure l’espectacle de dansa i circ Euphoria dirigit per Marc-Antoine Picard del 21 al 29 de desembre

Cartell_ambEuphoria

Barcelona, novembre de 2019 – Amb l’arribada del mes de desembre torna la màgia al Poble Espanyol, un espai emblemàtic on s’hi concentraran moltes activitats per a tots els públics per viure les tradicions nadalenques més especials.

Hi haurà dos períodes per gaudir d’aquestes Festes: el primer, del 6 al 8 de desembre i el segon del 21 al 29 de desembre.

A la Plaça Major, els adults hi trobaran, per primer cop, una mostra gastronòmica de Nadal amb productes de proximitat, degustacions de vi, maridatges, una fira de cervesa artesana, vermuts entre vinils, escudellada popular, una trobada de swing i molt més.

Els infants podran fer un munt d’activitats per tot el recinte com una gimcana, descobrir el món màgic del Tió, mirar pel·lícules de Nadal, veure escenes de pessebre vivent o fer-se fotos en una bola de neu gegant.

Passejant pel Poble els assistents descobriran racons màgics com el Bosc dels desitjos on es podran penjar els anhels de cara al 2020 o l’Arbre dels xumets, on aquells nens i nenes que s’hagin fet “grans” podran deixar el seu xumet.

També hi haurà música en directe i, a més, els visitants podran portar els patins de casa per gaudir al màxim de la roller disco.

El moment més esperat pels més petits serà, sens dubte, la visita a la Casa del Pare Noel i a Ses Majestats els Reis, a qui els podran entregar la carta i explicar si s’han portat bé o no durant l’any.

L’espectacle Euphoria arriba Barcelona per primera vegada

Com a gran novetat d’enguany, durant el període del 21 al 29 de desembre, es representarà Euphoria, un espectacle que explica la història d’una nena que es fa gran i com es barregen la por, l’amor, la inseguretat i la passió que l’ajuden a créixer i a fer-se dona. La producció és una barreja de les disciplines de la dansa i el circ i la companyia està formada per 15 noies d’entre 9 i 16 anys especialistes en dansa, acrobàcies i circ.

 INFORMACIÓ PRÀCTICA
 Nadal al Poble Espanyol 
Dates i horaris: ·         
Del 6 al 8 de desembre: de 10 a 20h·         
Del 21 al 29 de desembre:-          
21 / 22 / 23 de desembre de 10h a 20h-          
24 de desembre de 10h a 18h-          
25 de desembre no hi haurà activitats especials de Nadal-          
26 de desembre de 10h a 18h-          
27 / 28 / 29 de desembre de 10h a 20h

Preus:
 Les entrades permeten accedir tant a les activitats de Nadal com visitar el Poble Espanyol·    
Residents a Catalunya (a partir de 4 anys). Caldrà presentar document acreditatiu.o 
 Entrada general:
6€ anticipada online / 7€ a taquilleso  
Pack familiar (2 adults + 2 infants de 4 a 12 anys): 22€ anticipada online / 26€ a taquilles*També poden ser 1 adult + 3 nenso  Pack familiar (2 adults + 1 infant de 4 a 12 anys): 16’50€ anticipada online / 19’50€ a taquilles*També poden ser 1 adult + 2 nenso  Pack familiar (1 adult + 1 infant de 4 a 12 anys): 11€ anticipada online / 13€ a taquilles ·   
 No residents a Catalunya: inclòs amb l’entrada general al Poble Espanyol·   
 Menors de 4 anys i abonaments anuals: entrada gratuïta* La tarifa online només serà aplicable si es compren les entrades amb un mínim d’un dia d’antelació. Si s’adquireixen el mateix dia de la visita, s’aplicarà la tarifa de taquilles.Més informació: www.poble-espanyol.com