Les famílies amb infants tenen una cita a la Festa d’inauguració del Minigrec 2016! 26 de juny

Les famílies amb infants tenen una cita a la Festa d’inauguració del Minigrec 2016!

 

_jordi_boixareu

 

 

El Grec Festival de Barcelona 2016 comença pensant amb les persones més importants del món: els infants! I per a ells han preparat una gran festa gratuïta d’inauguració del MINIGREC 2016.

El proper diumenge 26 de juny de 2016 de 18 h a 21 h al Jardins del Teatre Grec es celebra una gran festa per a tota la família que dona el tret de sortida a la programació del Grec Festival de Barcelona dirigida als més petits: el MINIGREC!

Enguany la temàtica de la festa és el circ i totes les famílies que s’hi acostin podran viure una tarda plena de propostes emocionants amb la música en directe de Los Labradores, els tallers de Circ i el circuit de bicicletes de Viu i Riu, el taller de maquillatge de Tere Afan, l’espectacle del pallasso Sabanni, l’espai dels crítics Recomana, el mestre de cerimònies Moi Aznar… i molt més!

Des que es va començar a organitzar l’any 2013, la festa d’inauguració del MiniGrec s’ha convertit en una de les propostes preferides de les famílies barcelonines on a part de gaudir d’activitats creatives i lúdiques, també s’ofereix un espai on s’informa sobre les propostes Familiars del MINIGREC que es podran veure durant el mes de juliol en el marc del Grec Festival de Barcelona.

Idea original i producció del MiniGrec: Teatre Obligatori i Viu el Teatre, en col·laboració amb el Grec 2016 Festival de Barcelona.

AGENDA

Esdeveniment: FESTA D’INAUGURACIÓ DEL MINIGREC 2016
Recomanat a famílies amb infants de 2 a 12 anys
Lloc: Jardins del Teatre Grec de Barcelona (Passeig Santa Madrona, 36)
Dia: Diumenge 26 de juny de 18 h a 21 h. Preu: Gratuït
Més informació: http://lameva.barcelona.cat/grec/programa/festa-de-presentacio