Les millors tiradores participen al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona d’Esgrima ( 23, 24 i 25 de gener de 2015)

2011_03_CiutatBCN_eq_-133-760x428

 

 

 

 

 

 

39a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona d’esgrima se celebrarà per vuitè any consecutiu al centre de Barcelona de l’INEFC

 

Els propers dies 23, 24 i 25 de gener, l’INEFC de Barcelona tornarà a ser la seu de la Copa del Món d’esgrima, la prova de més prestigi del circuit mundial d’espasa femenina, en la qual participaran 233 tiradores provinents de 41 nacionalitats diferents. Fins a 47 de les 50 primeres classificades del rànquing mundial s’han inscrit a la 39a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona d’esgrima, la qual cosa denota el seu altíssim nivell.

 

Un any més no s’han volgut perdre la cita amb Barcelona il·lustres tiradores com l’actual Campiona del Món,  l’italiana Rossella Fiamingo, i l’actual Campiona Olímpica, la ucraïnesa Yana Shemyakina. Cap de les dues ha aconseguit guanyar l’àmfora del “Ciutat de Barcelona”, però si que ho han fet altres destacades participants com l’alemanya Britta Heidemann, la romanesa Ana Branza, o la russa Ana Sivkova.

 

Les nostres tiradores estan molt lluny del nivell de l’elit de l’espasa femenina mundial, però no les guanyarà ningú en il·lusió per fer-ho bé davant del seu públic. Clara Anyó, Patrícia Jiménez i Marta Garcia Miquel seran les nostres representants al “Ciutat de Barcelona”.

 

Les semifinals individuals es disputen el dissabte 24 de gener a les 16.10 hores, i la final per equips el diumenge 25 de gener a les 15 hores. L’entrada és gratuïta, així que qui vulgui gaudir del major espectacle d’esgrima  d’avui en dia al nostre país, només s’ha d’apropar a l’INEFC de Barcelona (av. de l’Estadi, núm 12-22), a viure l’emoció de l’esgrima en directe.