LIKES» la nova producció de la CIA DARA a la Sala Versus Glòries del 30 de gener al 24 de febrer

La Companyia DARA estrena el seu nou espectacle a la Sala Versus Glòries

La comèdia més viral de Roc Esquius 

«Likes» és una obra que posa sobre la taula quants likes necessitem
per poder, també, posar-hi un plat.

posterFotoLikes_04_LQ_perweb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Les noves maneres de sobreviure en aquesta «resplendent» societat que ens estem construint són cada vegada més surrealistes. Si publiquem res a les xarxes socials, deu ser que no fas res, que no ets ningú. Tan és així, que dia rere dia estem fardant cada vegada més d’una meravellosa vida per tal de fer-la realitat. Si semblem millors, serem millors. A això sumem-li que, cada vegada més, el futur professional va més lligat a l’imatge; qui vol treballar amb algú que no agrada a ningú? I ara la pregunta: fins on arribaries per tenir el millor perfil del món? «#LIKES» és una comèdia sense cap toc de ciència ficció sobre les vides que intentem aparentar a través de les xarxes socials, i tot l’esforç que ens suposa mantenir-les perquè mai ningú arribi a saber la precarietat en la que vivim.


Dara neix el març del 2014 com a companyia teatral per portar a terme el seu primer projecte, «iMe», amb la idea de crear un espai estable de creixement artístic i personal. La principal motivació és la de fer teatre de contingut contemporani i proper amb el públic, amb la intenció de commocionar, d’explicar coses que potser encara no tenen nom, i si pot ser, barrejant comèdia amb tocs de ciència ficció.
Dara va sorgir a partir de la unió de cinc membres: Núria Deulofeu (actriu i comunicació), Roc Esquius (actor, dramaturg i director), Bernat Mestre (actor, compositor i distribució), Isidre Montserrat (actor i distribució) i Mireia Pàmies (actriu i producció executiva).
Es destaca pel fet de treballar com a companyia ja des del principi, procurant tenir una línia pròpia i ocupant-se  també de tot allò que envolta una obra de teatre, dedicant especial atenció a cuidar el públic fent-lo partícip de la creació dels nostres espectacles, de postfuncions i d’una bona experiència teatral.
Actualment la companyia continua amb la gira dels seus 5 muntatges: «iMe» (2014; 2 temporades a Barcelona, 3 temporades a Madrid – T. Alfil, Luchana i Pequeño Teatro Gran Vía), «El catalon d’una nit d’estiu» (guanyador del festival píndoles 2015), «Mars Joan» (espectacle més taquiller del Cicló 2016; 2 temporades a Barcelona), «Els Pastorets de la Martina» (2016; el primer infantil musical que produeix la companyia amb el suport del T. Tantarantana) i «Claqué o No» (2017, espectacle estrenat al Cicló ’17 del T. Tantarantana).

Febrer 2019 «LIKES» la sisena producció de la companyia DARA

DATES

Del 30 de gener al 24 de febrer.

Dimecres a Dissabte a les 20:30h i diumenges a les 18:00h

Durada: 75 min

Direcció i dramatúrgia
Roc Esquius
Actors
Núria Deulofeu, Bernat Mestre, Isidre Montserrat i Míriam Tortosa
Escenografia
DARA
Vestuari
Rebeca Turno
Producció
Isidre Montserrat, Bernat Mestre i Blanca Pascual
Premsa i comunicació
Núria Deulofeu
PRODUCCIÓ MUSICAL
OUTRO
FOTOGRAFIES i distribució
Blanca Pascual
Una producció de DARA amb el suport a la producció Sala Versus Glòries