Lost&Found 29 d’abril a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm

 

a3bd8b30-7848-40e3-929a-a81f7e315e1b

 

 

 

Últimament t’has adonat que ja no val tot. Vols escoltar bona música, comprar peces exclusives i més que menjar, degustar. Vols saber l’origen de tot el que compres i cuidar-te cada vegada més. Ser exigent forma part d’un bonic procés i trobar el pla ideal, enmig de tantes propostes, també s’ha convertit en un desafiament.

Per això avui et proposem l’edició especial de Lost&Found del 29 d’Abril, un esdeveniment que encaixa amb el que vols ara: objectes vintage seleccionats a l’emblemàtica Antiga Fàbrica Estrella Damm, al costat de Van Van Market, street food exquisit i una àmplia oferta cultural amb activitats vinculades al second hand i la gastronomia.

Després del gran èxit de convocatòria de l’any passat, tornem a repetir una Edició que té tots els ingredients per a ser fantàstica. Esperem veure’t allà gaudint de les compres i amb una cervesa a la mà.

Vine a brindar pels plans, els amics i els moments que valen la pena.

Lost&Found Market
On: Antiga Fàbrica Estrella Damm
Quan: 29 d’Abril
Horari: 11h a 20h

Entrada públic: gratuïta.
www.lostfoundmarket.com

Antigua Fabrica Estrella Damm // 29 de Abril

[CAST]Últimamente te has dado cuenta que ya no vale todo. Quieres escuchar buena música, comprar piezas exclusivas y más que comer, degustar. Buscas saber el origen de todo lo que compras y cuidas cada vez más de tu salud. Ser exigente forma parte de un bonito proceso y encontrar el plan ideal, en medio a tantas propuestas, también se ha vuelto un desafío.

Por eso hoy te proponemos la edición especial de Lost&Found el 29 de Abril, un evento que encaja con lo que quieres ahora: ventas seleccionadas de objetos vintage en la emblemática Antigua Fábrica Estrella Damm, junto a Van Van Marketstreet food de lo más exquisito y una amplia oferta cultural con actividades vinculadas al second hand y la gastronomía.

Tras el gran éxito del año pasado, volvemos a repetir esta edición especial que lo tiene todo para ser fantástica. Esperamos verte allí disfrutando de las compras y con una cerveza en la mano.

Ven a brindar por los planes, los amigos y los momentos que sí valen la pena ¡Te esperamos!