ActividadesActualidadExposiciones

Meet Vincent Van Gogh’: descobriu el pintor amb tots els sentits Una exposició interactiva per a tota la família que presenta un dels artistes més icònics del 14 de març fins al 2 de juny

van_gogh

 

 

 

 

Alguns ja hauran vist en directe obres del famós pintor Vincent van Gogh que hi ha per galeries de tot el món, però l’experiència que arriba ara a Barcelona pocs l’han viscuda. Es diu Meet Vincent van Gogh i es tracta d’una exposició totalment interactiva que permet als visitants endinsar-se a la vida de l’artista i descobrir a través d’una experiència multisensorial les seves obres més conegudes. Dins de la mostra hi trobarem sis escenaris a través dels quals podrem veure, tocar i escoltar els pensaments de Van Gogh. Aquesta experiència ha estat dissenyada pel Museu Van Gogh d’Amsterdam, el més expert en la temàtica, per apropar l’art a famílies, adults i estudiants. Els visitants podran tocar les reproduccions de les obres, experimentar-ne les pinzellades, estar rodejats de vídeos inèdits i d’interactius d’última generació. És, sense cap mena de dubte, la forma més innovadora i immersiva d’experimentar l’artista holandès.

L’experiència se situa en una carpa de més de 1.500 m² instal·lada al Port Vell. Hi serà del 14 de març fins al 2 de juny, de dilluns a divendres durant tot el dia.

Les entrades tenen un preu de 9 a 15 euros, depenent del dia que s’hi vagi. Podeu comprar la vostra al següent enllaç.