Més de cinquanta embarcacions participaran al 44 Trofeu de vela Conde de Godó (de l’1 al 4 de juny)

Més de cinquanta embarcacions participaran al 44 Trofeu de vela Conde de Godó

La gran regata barcelonina se celebra de l’1 al 4 de juny
 43 Trofeo de Vela Conde de Godo/©Martinez Studio

La 44a edició del Trofeu de vela Conde de Godó, una de les competicions nàutiques més prestigioses del calendari nacional, se celebrarà en aigües de Barcelona de l’1 al 4 de juny, sota l’organització del Reial Club Nàutic de Barcelona. Es preveu que entre 50 i 60 embarcacions de creuer ORC i de monotip J80 prenguin part en aquesta cita esportiva i social de primer nivell, amb la qual s’inicia la temporada de regates a Barcelona.

Entre els primers inscrits d’ORC, figuren equips que previsiblement estaran entre els millors en el camp de regates barceloní, com el First 50 portuguès armat per Rui Ramada, el Fifty by Storax, un potent bòlid de competició que acumula un bon palmarès a l’esquena, o bé la nova unitat de l’Adrian Hotels Macronesia, un Sydney 43 preparat amb afecte per l’equip de Tenerife que lidera Daniel Adrián.

En el llistat de monotips J80 preinscrits, destaca el Bribón-Movistar de Marc de Antonio, que acudeix puntual a la cita barcelonina amb la intenció de millorar el cinquè lloc aconseguit en la passada edició.

Previ a la celebració del Godó, el cap de setmana anterior, els de Marc de Antonio i la resta d’equips de J80 tindran l’oportunitat de posar a prova vaixells, material i tripulació en el mateix camp de regates de la gran cita, amb motiu del Campionat de Catalunya de J80.

A falta de més d’un mes per a l’inici del 44 Trofeu de vela Conde de Godó, el Reial Club Nàutic de Barcelona ultima els detalls per a la qual és una de les dues grans cites de la nàutica internacional a la Ciutat Comtal, al costat de la Puig Vela Clàssica Barcelona, que enguany celebra el seu desè aniversari del 12 al 15 de juliol.

www.trofeocondegodo.com