Moritz torna als seus orígens amb el llançament de l’Alsàcia de Moritz

  • L’Alsàcia de Moritz, la primera Moritz abans de la Moritz, és la nova cervesa de temporada de la Fàbrica Moritz Barcelona que ret homenatge al seu fundador alsacià Louis Moritz
  • Disponible a la Fàbrica Moritz Barcelona, a la Moritz Store, al Bar Velódromo, i a través del servei Delivery a partir del 8 de juliol
  •  

Barcelona, 09 de juliol de 2020. Louis Moritz va néixer el 1830 a Pfaffenhoffen, un petit poble alsacià al nord – oest d’Estrasburg que per la seva proximitat amb Alemanya i els seus vincles històrics i culturals amb aquest país, té una forta tradició cervesera. Amb el llançament de l’Alsàcia de Moritz la marca vol retre homenatge als seus orígens i fer un reconeixement al seu fundador Louis Moritz, creador de la primera cervesa de Barcelona el 1856.

L’Alsàcia de Moritz, la primera Moritz abans de la Moritz, és una cervesa fresca, sense pasteuritzar. Tradicional alsaciana, està elaborada amb un llúpol autòcton de la regió, el Strisspelspalt. Les Bière de Mars alsacianes es descriuen com una amalgama d’estils entre una Weizenbier, una Märzen i una Bière de Saison, que combina aromes herbacis i cítriques del llúpol amb aromes de clau i plàtan provinents del llevat.

Presenta un color ambre rogenc com a conseqüència de la combinació de maltes d’ordi i de blat. En boca es balancegen notes fumades i de fruita seca amb un toc àcid final a causa d’una fermentació làctica natural. Unes notes que recorden a Alsàcia, a la seva naturalesa i als seus sabors.

Cervesa de guarda amb llúpol autòcton, així és l’Alsàcia de Moritz

L’Alsàcia de Moritz, ha estat creada seguint el mateix procés de guarda que s’utilitza en la fabricació de les Bière de Mars alsacianes, són cerveses de guarda que es mantenien en coves o cellers durant els mesos freds per ser consumides durant els mesos calorosos. Aquesta llarga guarda és clau per millorar la cervesa resultant ja que balanceja el seu caràcter aportant-li complexitat. 

Els mesos de confinament han permès que aquesta cervesa compti amb un període extra de guarda que li aporta un caràcter únic que es pot apreciar en cadascuna de les seves notes.

L’Alsàcia de Moritz està disponible a la Fàbrica Moritz Barcelona i al Bar Velódromo des del 8 de juliol.

A més, es podrà adquirir a la Moritz Store i també mitjançant el servei Delivery (ampolla d’1l).