Neix Vinya&Art. Una nova experiència que cultiva el talent! (del 6 al 27 de juny)

va_120

 

 

 

 

Neix VINYA&ART. Un projecte dissenyat per promoure i promocionar el talent de la mà de la Fundació Privada Ferrer Sala Freixenet i del Grup Freixenet. 

Blaumut, Els Catarres, Joan Dausà, Núria Graham i Pau Vallvé, formen el cartell que obre el cicle musical de la primera edició del Vinya&Art. 

Les Caves Elyssia a Sant Cugat Sesgarrigues (Penedès) acolliran el projecte en 4 jornades del 6 al 27 de juny.  L’oferta enològica pròpia de la bodega es combinarà amb la de productes gurmet.

El Grup Freixenet impulsa la 1a edició del Festival Vinya&Art, un espai destinat a promocionar artistes locals de diferents disciplines artístiques.

El dissabte 6 de juny els Blaumut seran els encarregats d’obrir el cicle i presentaran el seu nou treball discogràfic, “El primer arbre del Bosc”. Les noves melodies de les seves cançons seguiran la línia dels seus ja coneguts temes “Pa amb oli i Sal” o “Bicicletes”.
Els Catarres presentaran els seu nou disc, “Big Bang”, el dissabte 13 de juny. Després del seu èxit amb “Postals”, el grup d’Aiguafreda torna amb més ganes de diversió que mai. Presentaran el seu directe carregat, com sempre, de força i energia.

El divendres 19 de juny serà nit de doble concert. En primer lloc, actuarà la Núria Graham. La jove cantant de Vic presentarà el seu primer treball, “Bird Eyes”, aclamat per la crítica i el públic. Desprès, en Pau Vallvé tancarà la nit amb la presentació en directe del seu tercer disc, “Pels dies bons”.
Joan Dausà serà l’encarregat de tancar la primera edició del cicle musical el dissabte 27 de juny, presentant els temes del seu darrer treball: “On seràs demà?”.
Les Caves Elyssia es convertiran en l’escenari d’aquesta fusió entre el vi i l’art que es complementarà com una acurada oferta gastronòmica i enològica. Un nou projecte on entorn, art, cultura i la promoció del talent esdevenen la seva essència general.

Neix Vinya&Art. Una nova experiència que cultiva el talent!

Calendari de concerts:
6 de juny Blaumut
13 de juny Els Catarres
19 de juny Núria Graham + Pau Vallvé
27 de juny Joan Dausà
Preu únic per a tots els concerts: 15 €
Abonament per a tots els concerts: 50 €

Més informació i venda d’entrades a: www.vinya-art.com