Oberta convocatòria de textos de microteatre per a la 3a edició del Píndoles – Festival de Microteatre Fora del Teatre

Oberta convocatòria de textos de microteatre per a la 3a edició del Píndoles – Festival de Microteatre Fora del Teatre

i want you din4 alta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els textos han de ser inèdits i de 15 minuts de durada

 El termini per presentar les propostes acaba el 29 de gener de 2017

  El Píndoles – Festival de Microteare Fora del Teatre es fa gran! Amb la recent convocatòria de textos posem fil a l’agulla a la que serà la tercera edició del festival, que es durà a terme el 9 i 10 de juny a la mansió modernista Alberg Mare de Déu de Montserrat, al barri del Coll de Barcelona.

 Busquem textos inèdits de microteatre , i dramaturgs i dramaturgues amb ganes d’unir-se a la família Píndoles. Se seleccionaran 12 peces curtes, de 15 minuts de durada, pensades per entre 1 i 4 actors i per a un públic reduït, d’entre 20 i 30

 persones. La temàtica és lliure. L’objectiu és que siguin originals, contemporànies i que arribin a l’espectador, tant al jove com a l’adult, sigui àvid consumidor teatral o s’estigui iniciant.

 Com en les passades edicions, la selecció de les 12 propostes anirà a càrrec d’una comissió de textos formada pels dramaturgs Marc Rosich, Roger Ribó i Jacobo Julio, que repeteixen per tercer any consecutiu (un altre motiu de celebració

Nou premi: el del públic.

Mantenim el premi #GiraPindoles, que ja esdevindrà un clàssic del festival.

Representants d’Àtic 22 (Teatre Tantarantana), El Maldà, la Nau Ivanow i la Sala Flyhard valoraran les 12 microobres estrenades i n’escolliran 3 per reestrenar-les a les seves sales a finals de juny, en forma d’espectacle itinerant pels seus espais menys coneguts. Durant el festival, el públic assistent tindrà veu i vot, i la proposta més ben valorada s’afegirà a les altres 3 seleccionades pel jurat. Per tant, aquest any el premi #GiraPindoles comptarà amb 4 microobres.

Gira durant tot l’any

El premi #GiraPindoles és només el tret de sortida, ja que el Píndoles gira tot l’any.

Oferim a teatres i equipaments amb ganes de jugar amb espais no convencionals, públic i privats, la possibilitat de programar un espectacle itinerant fet a mida. El programador escull 3 microbres del catàleg (format per totes les microobres que s’han estrenat a les 3 edicions del Píndoles) aconseguint, així, un espectacle gairebé únic, gràcies a l’àmplia varietat d’opcions.

Espais per on ha passat el Píndoles fins ara: Teatre de l’Aurora d’Igualada, Casa Lleó Morera (Barcelona), Casa Elizalde (Barcelona), Teatre Auditori Àtrium Viladecans, Ciutadella (Menorca), Gelida, Berga, Martorell… (podeu consultar la llista sencera a http://festivalpindoles.cat/girapindoles/)

Informació útil

·Termini de la convocatoria : del 13 de desembre de 2016 al 29 de gener de 2017

 Enviament de textos a textos@festivalpindoles.cat

.Bases de la convocatòria:

 http://festivalpindoles.cat/wpcontent/

uploads/2016/12/2017-Bases-Festival-Pindoles.pdf

 

 Dates del festival: 9 i 10 de juny de 2017