Quartdenou obre portes a la creació i l’emprenedoria al cor de la Barceloneta

 

Quartdenou obre portes a la creació i l’emprenedoria al cor de la Barceloneta

El nou coworking impulsat per dues catalanes ofereix 15 espais de treball en un entorn empresarial recuperat per a l’economia productiva

 

quartdenoufoto2_400

 

 

 

 

El coworking Quartdenou acaba d’obrir portes a la Barceloneta sumant-se al pols emprenedor del barri. Aquest nou espai empresarial, impulsat per dues creatives catalanes, busca atreure el talent autòcton amb un espai polivalent que, en línia amb les polítiques empresarials més innovadores, busca l’equilibri entre productivitat i lleure a 200 metres de la platja de Sant Sebastià.

El local, situat entre el carrer Sevilla i el número 49 del carrer Comte de Santa Clara, és un exemple de rehabilitació respectuosa amb la tradició, d’aquí que incorpori el concepte ‘quart’ —en referència als quarts de casa característics de la Barceloneta— i ‘nou’. Amb dues façanes, dues entrades i dues plantes, Quartdenou ofereix 15 espais de treball, dues sales de reunions, una zona de menjador i cuina, i una sala polivalent.

 

Mariona Gea i Pilar Alonso, impulsores i gestores d’aquest nou espai empresarial, han reformat, condicionat i decorat el local amb la voluntat de convertir-lo en la llar de freelancers i treballadors autònoms que desitgin aprofitar les sinèrgies d’un espai de concurrència de talent jove i creatiu de la ciutat de Barcelona. Un talent, que a més, podrà conciliar amb la salut gràcies a tenir la platja a dues passes de l’oficina. Quartdenou ofereix activitats com ioga, running, surf o paddle surf entre d’altres. A més, compta amb dutxa i vestuari per als que vulguin intercalar una estona d’activitat a la platja amb la seva activitat professional. 

 

quartdenoufoto3_400

 

Més informació sobre Quartdenou i tarifes a info@quartdenoustudio.com o 937 822 452.

 

INSTAGRAM  | FACEBOOK

www.quartdenoustudio.com