TEMPORADA 15/16 Teatre LLiure

TEMPORADA 15/16

 

b41_15-16

 

 

 

 

Avui en roda de premsa, Lluís Pasqual, director d’aquest teatre, ha fet balanç de la temporada que tanquem, durant la qual el Lliure haurà acollit un total de 110.000 espectadors, uns 1.500 espectadors més que la temporada anterior (en 38 espectacles i 527 funcions), i amb un tant per cent d’ocupació total de la temporada d’un 81% (2 punts per sobre de la temporada anterior). La recaptació total de les funcións, un cop deduït l’IVA, arriba al 1.360.000€. Pel que fa als abonaments, aquest any han augmentat fins a 2.319 (361 més que la temporada passada).

Després de les bones notícies, han arribat les millors: la programació de la temporada 15/16, que s’obrirà a finals de setembre vinent, i que aplegarà una trentena d’espectacles (20 dels quals són d’autoria contemporània).

Ciro Zorzoli, Josep Maria Flotats, Robert Lepage, Jordi Casanovas, Alfredo Sanzol, Andrés Lima, Miguel del Arco, Alberto San Juan, Mario Gas, Sergi Belbel, Helena Pimenta, Pau Carrió o Ferran Madico, Rosa Maria Sardà, Clara Segura, Laia Marull, Míriam Iscla, Aitana Sánchez-Gijón o Carmen Machi com també Emilio Gutiérrez Caba, Carmelo Gómez, Gonzalo de Castro, Tristán Ulloa, Guillermo Toledo, Eduard Farelo, Jordi Bosch, Ramon Madaula, Andreu Benito, Toni Servillo, Pol López i, per descomptat, Núria Espert, seran alguns dels artistes que podreu veure als nostres escenaris.

«Violència i poder», «veritat i ficció», «individu i tragèdia» o «políticament incorrecte» són els recorreguts que engloben el gruix de la temporada, que compta també el el cicle El Lliure dels nens en la seva cinquena edició, i sessions de poesia, tallers, fòrums i activitats diverses amb els que el Lliure vol propiciar l’intercanvi amb la societat i aprofundir en el paper ètic i estètic que, com a teatre públic, ha d’exercir.

Tota la informació dels nous espectacles ja és al nostre web, les entrades de la majoria d’espectacles ja són a la venda. Ah, i mireu-vos bé l’apartat d’abonaments, que hi trobareu algun regal…

 

programació temporada 15/16

http://www.teatrelliure.com/ca?utm_campaign=butlleti_setmanal_41&utm_medium=butlleti&utm_source=teatrelliure