The Sopping Night Barcelona i copa de cava «Hotel Mandarín) 28 de novembre

7619

Data: 28 de Novembre
Hora: 21:00
Forma de pagament: en efectiu el mateix día
Punt de trobada (Zara de passeig de gràcia) a les 21:00 hores
Preu: 12 euros ( inclou refresc , copa de cavao xocolata calenta a l´Hotel Mandarín)
Reserves enviar un mail a info@catacultural.com

 

Visitarem les botigues del passeig de gràcia, i farem una parada a l´Hotel Mandarín on farem una visita i pendrem una copa de cava o refresc

HOTEL-MANDARIN-ORIENTAL-BARCELONA_SANDRA-ROJO

El proper 28 de novembre, la música de Richard Wagner i la nova il·luminació de nadal ompliran el Passeig de màgia.

El Passeig de Gràcia ja comença a escalfar motors per celebrar una nova edició de The Sopping Night Barcelona (TSNB) el proper 28 de novembre. Moda, gastronomia, cultura, oci i la música del gran compositor Richard Wagner com a temàtica central per commemorar el bicentenari del seu naixement.

A partir de les 20h i fins la 1h de la nit, les botigues de moda, els hotels, els restaurants i els museus del Passeig de Gràcia acolliran tot tipus de propostes i promocions especials que mobilitzaran a tota la ciutat. Grans botigues com Santa Eulalia, Gratacós, Michael Kors, Tous, Camper, Lacoste, Punto Blanco, Calzedonia i Sisley, ja han confirmat la seva participació.

Un any més, The Shopping Night Barcelona (TSNB) és una iniciativa privada organitzada per Amperson Consulting, que compta amb el suport de l’Associació d’Amics del Passeig de Gràcia i del Ajuntament de Barcelona. A més, una llarga llista de col·laboradors s’han unit a aquesta gran família per oferir una major experiència de compres de luxe i lifestyle nocturn a tots els participants, a un dels indrets més singulars de la ciutat: el Passeig de Gràcia.