Una cercavila de nassos (31 de desembre)

Una cercavila de nassos

home_dels_nassos

Acompanyant l’home que acomiada l’any

31 de desembre del 2013.
A les 10 h. Gratuït.

Cercavila de la Casa dels Entremesos a la Plaça Sant Jaume
Pl Beates, 2

S’acaba l’any i l’Home dels Nassos, com és tradició, apareix. Aquest peculiar individu s’anomena així perquè té 365 nassos, un per cada dia de l’any! El que passa és que mai no es deixa veure, només el darrer, el 31 de desembre, lluint una bona nàpia.

Enguany la primera aparició del l’Home dels Nassos i el seu seguici (entre els quals s’hi compten els animals de l’Arca de Noè i el grup de grallers La Pessigolla) serà a les 10 h del mati a la Casa dels Entremesos, on rebrà les salutacions de tots els nens i nenes que ho desitgin. Després iniciarà el recorregut pel barri, tot repartint nassos, que inclou espais com el carrer Nou de la Rambla, la Rambla del Raval, el Mercat de Sant Antoni i el Jardinet del Pedró, on farà una aturada a la festa infantil amb xocolatada inclosa que se celebra en motiu de la inauguració del jardí vertical adossat a una paret mitgera.

Una vegada recuperades les forces serà el torn de la cercavila festiva amb carruatges fins a la plaça Sant Jaume, on les autoritats de banda i banda saludaran a l’Home dels Nassos i l’Ajuntament li lliurarà la clau per obrir l’any nou.

Després només us caldrà preparar-vos per rebre el 2014 amb el raïm a la mà!

*Cercavila de la Casa dels Entremesos a la plaça Sant Jaume

Pl Beates, 2

Recorregut 31 de desembre (Barcelona)

10 h L’Home dels Nassos es retroba amb els barcelonins tot apareixent màgicament a la Casa dels Entremesos (plaça de les Beates,2), on rebrà les salutacions de tots els nens i nenes que ho desitgin.

10.10 h Sortida de la Casa dels Entremesos, amb l’acompanyament dels animals de l’Arca de Noè i del grup de grallers La Pessigolla, per anar al carrer Nou de la Rambla i visitar els comerços centenaris.

10.20 h Arribada al carrer Nou de La Rambla, recorregut pel carrer fins arribar a la Rambla del Raval, tot repartint nassos i saludant els nens i nenes del barri.

11.15 h Arribada al Mercat de Sant Antoni amb visita al eix comercial més proper tot repartint nassos i saludant els nens i nenes del barri.

12.30 h Festa infantil al Jardinet del Pedró (carrer Sant Antoni Abat, 12) amb motiu de la inauguració del jardí vertical adossat a una paret mitgera remodelada per l’Institut Municipal del Paisatge Urbà. Està situat al racó del ponent de la plaça del Pedró i funciona de forma autosuficient.
Hi haurà activitats lúdiques i xocolata. Durant la celebració, el Teatre del Raval oferirà una petita escena de l’obra Germans de Sang, interpretada per Roger Pera i Sergi Zamora, en cartell a partir de gener. La festa comptarà amg la participació de l’Home dels Nassos i dels animals de l’Arca de Noè.

13.15 h Viatge màgic per la ciutat seguint una cercavila festiva amb carruatges per anar cap a la plaça Sant Jaume.

13.45 h Salutació a les autoritats de la Generalitat de Catalunya i lliurament de la clau per obrir l’any nou als representants de l´Ajuntament.

14 h Actuació de cap d’any del grup de grallers La Pessigolla al centre de la plaça.

16 h Participació de l´Home dels Nassos i dels animals de l´Arca de Noè a la Cursa dels Nassos (Sant Silvestre) amb el lliurament de nassos als corredors.