VI Edició Festa Uncopdemà (10 de maig) Parc d’atraccions Tibidabo

VI Edició Festa Uncopdemà

csm_xavihdez_00054d17b8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El 10 de maig celebrarem la VI Edició de la Festa solidària Uncopdemà, de la mà de la Fundació Real Dreams i l’Ajuntament de Barcelona.

Aquesta festa neix de la col·laboració entre la Fundació Real Dreams com a impulsora de l’esdeveniment i el Parc d’atraccions Tibidabo, que inserim l’acte solidari dins del nostre marc d’acció social.

Us esperem a tots per gaudir d’un dia especial, en el que realitzarem diferents activitats organitzades per les diverses ONG com:

– Manualitats

– Malabars

– Jocs de taula

– Circuit amb gossos ensinistrats

– Tómboles solidàries

– Batucada

… i moltes coses més!

L’objectiu de l’esdeveniment és presentar les tasques que realitzen diferents ONG’s de Barcelona per millorar les condicions de nens i nenes amb alguna necessitat especial.

Les Entitats No Lucratives que participen a la Festa Uncopdemà són entitats de Barcelona amb el compromís social de treballar a favor dels nens i nenes, tant al nostre país, com arreu del món.

La festa Uncopdemà és una oportunitat única per donar a conèixer la tasca de cada entitat i sensibilitzar a les famílies de Barcelona, sobretot el que fan per aconseguir que tots els nens i nenes del món gaudeixin de les mateixes oportunitats.

Des de fa 6 anys celebrem aquest acte en col·laboració amb algunes de les Entitats No Lucratives de la nostra ciutat. Aquest any hi participen:

– L’Associació d’Acció Social DISCAN, que realitza programes de teràpia i educació assistida amb animals dirigida a persones amb discapacitat, risc d’exclusió social, infància i joventut i tercera edat i a entrenar gratuïtament gossos d’assistència per a persones adultes i menors amb discapacitat que puguin veure millorada la seva qualitat de vida. Podeu consultar més informació al seu web www.discan.org

– Fundació CODESPA, que es compromet a ajudar a sortir de la pobresa a les persones amb menys recursos, a través de programes i projectes que promouen un desenvolupament econòmic i social. Podeu consultar més informació al seu web www.codespa.org

– Make-A-Wish® Spain, que treballa per provocar il·lusió als nens i nenes que pateixen malalties greus enriquint les seves vides a través d’experiències personals d’esperança, força i alegria perquè continuïn en la seva lluita contra la malaltia. Podeu consultar més informació al seu web www.makeawishspain.org

– Save the Children és l’organització independent líder en la defensa dels drets de la infància a tot el món. Treballen en més de 120 països salvant vides, proporcionant seguretat i protecció als nens i les nenes i defensant els seus drets en el marc de la Convenció sobre els Drets dels Infants. Podeu consultar més informació al seu web www.savethechildren.es

Com a ambaixador d’excepció col·labora amb la festa en Xavi Hernández, persona molt reconeguda en el món del futbol.

Aquest dia, per tal de recaptar fons per la Fundació Real Dreams, s’oferiran entrades a un preu reduït adquirint el producte solidari que la Fundació vendrà als accessos Parc.

Les persones que adquireixin el producte solidari podran gaudir dels següents preus en les entrades completes al Parc:

– Menors de 18 anys: 4 € (+ donació de 6 € adquirint el clap solidari)

– Adults: 14 € (+ donació de 6 € adquirint el clap solidari)

Per a més informació podeu consultar el web d’ Uncopdemà: www.uncopdema.org