Viu el Teatre ens endinsa en un contemporani musical al país de les meravelles de Marta Buchaca (a parti del 26 de febrer)

Viu el Teatre ens endinsa en un contemporani musical al país de les meravelles de Marta Buchaca

_Cartell_A3_Alicia_02-web

 

 

 

 

 

 

 

 

S’estrena al Petit Romea una «Alícia» inèdita on el tradicional text de Carroll s’adapta als nous temps amb música i amb les últimes tecnologies de projecció escenogràfica

 L’essència de l’Alícia que fa dos segles va escriure el britànic Lewis Carroll segueix present en aquesta adaptació musical familiar del conte clàssic que Viu el Teatre estrena el proper 26 de febrer a les 12.00 h al Teatre Romea. Els temps, no obstant, disten de ser els mateixos i és per això que la producció ha optat per una moderna adaptació del text de la dramaturga Marta Buchaca, sota la direcció de Jordi Andújar, i acompanyat de les composicions musicals de Keco Pujol i la màgia visual tecnològica de l’estudi Desilence.

Recomanada per a tots els públics a partir dels 4 anys, aquesta aventura musical i visual convidarà a les famílies a seguir a la protagonista que busca el seu mòbil nou dins del cau del conill blanc i a deixar-se emportar per la bogeria de tots els personatges que coneixerà pel camí.

 

La història comença el dia en que l’Alícia fa 10 anys i li regalen el seu primer mòbil. Eufòrica pel regal, l’Alícia opta per ignorar tot el que l’envolta i endinsar-se en els jocs de l’aparell, però el conill blanc li roba i ella el persegueix per recuperar-lo. Alícia haurà de recórrer el país de les meravelles fins arribar al Palau dels Mòbils, on trobarà una Reina que perd el cap per les noves tecnologies i que li posarà les coses molt difícils per tornar a casa. Amb aquest viatge, Alícia s’adona de que no pot viure com ho feia, enganxada al mòbil, ja que es perd el món real. La protagonista descobrirà el valor de la imaginació i de la lectura, i aprendrà a fer servir les tecnologies amb criteri.

Viu el Teatre ens presenta una Alícia contemporània i actualitzada. La història que tots coneixem, però ambientada als nostres temps, on els nens conviuen amb la tecnologia a diari. Una comèdia musical amb molt sentit de l’humor, que farà riure a grans i a petits.

 

 

Equip artístic i tècnic: Autora:

Marta Buchaca (a partir de l’obra original de Lewis Carroll) / Director: Jordi Andújar / Composició musical: Keco Pujol / Intèrprets: Jordi Lloredella-Joan Codina, Júlia Bonjoch, Marc Pujol i Queralt Albinyana / Disseny d’escenografia i vestuari: Desilence / Coreògrafa: Bealia Guerra / Ajudant de direcció: Míriam Puntí / Disseny de so: Josep Sanchez Rico / Producció executiva: Lluís Juanet / Cap de Producció: Gisela Juanet / Cap tècnic: Carles Merodio / Comunicació: Sara Gómez / Administració: Ana Mª Montero

 

 

 

 

 

AGENDA ALÍCIA AL PAÍS DE LES MERAVELLES

 

 

Espectacle:

Alícia en el País de les Meravelles

Producció de

Viu el Teatre

Lloc:

Teatre Romea (Hospital, 51. 08001 Barcelona)

Funcions familiars:

26 de febrer i 5, 12, 19 i 26 de març a les 12 h

Recomanat:

+ 4 anys

Preu entrades:

15 € a 18 € (+ despeses de gestió)
Compra d’entrades:

 

www.viuelteatre.com i www.teatreromea.com

 

 

MÉS INFORMACIÓ

http://www.viuelteatre.com/alicia-pais-meravelles/

 

SI VOLEU SEGUIR EL PROCÉS CREATIU D’ALÍCIA

 

 

Facebook:

https://www.facebook.com/AliciaTeatre/

Twitter:

@AliciaTeatre

Instagram:

@AliciaTeatre