Vuitena edició del Festival Jardins Pedralbes, que començarà el proper 3 de juny fins el 15 de julio

Vuitena edició del Festival Jardins Pedralbes, que començarà el proper 3 de juny fins el 15 de juliol amb les actuacions de Sara Baras, Loquillo, Raphael, James Blunt, Manel, Gala de Ballet Étoiles de l’Òpera de París, Diego el Cigala, Dido, Patti Smith, Bryan Ferry, Dia de la Música en Família, Andrés Calamaro, Amaia, Alvaro Soler, Madness, Alan Parsons Live Project, LP, Juanes, Mónica Naranjo, An evening with Yusuf / Cat Stevens, Woodkid, Carmina Burana, Crowded House, Rozalén, Carlos Rivera, Nile Rodgers & Chic, Miguel Bosé, Diana Ross. 

El Festival Jardins Pedralbes, celebrat a l’idíl·lic jardí del Palau Reial, convida al públic a delectar-se amb les actuacions de músics i artistes de tot el món. 29 concerts i dues jornades (el Dia de la Música en Família i la Pedralbes Flower Power), és la programació que ofereix enguany el festival organitzat per Concert Studio, que s’ha convertit en un indicatiu de l’inici de l’estiu barceloní. Una proposta musical de primer nivell que va néixer fa vuit anys i que ha conseguit el guardó a Millor Festival d’Espanya a la sisena edició dels Premios Fest. 

L’edició d’enguany ha batut rècords, venent més de 34.000 localitats abans de fer el tancament oficial del cartell i la seva presentació oficial.

NOVES INCORPORACIONS:

CARMINA BURANA 
Crea Dance Company by Maria Rovira
Dijous 9 de juliol 
 

ENTRADES A  LA VENDA DIVENDRES 13 DE MARÇ A LES 10H. 
 Carmina Burana, sota la direcció de Maria Rovira compta amb ballarins tant locals com internacionals que provenen de la dansa clàssica i contemporània. Carmina Burana anirà acompanyada de la música de dos pianistes, set percussionistes i diversos cors. La posada en escena promet una resolució única plena de sensibilitat, cura al detall; oferint un desenllaç inesperat.
Els poemes que van inspirar a Carl Orff parlen de l’exaltació dels sentits, el plaer d’experimentar al màxim la vida terrenal, la matèria, la luxúria, els diners, un conjunt de valors tergiversats que provoca aquest extremisme contraposat als valors religiosos d’aquella època.

NILE RODGERS & CHIC 
Dilluns 13 de juliol  

ENTRADES A  LA VENDA DIVENDRES 13 DE MARÇ A LES 10H. 

Entre les llegendes de la música, Nile Rodgers és un artista excepcional. Amb un ampli llegat com a compositor, productor, arranjador i guitarrista guanyador d’un Grammy, travessa constantment nous terrenys musicals per estendre amb èxit els límits de la música popular.
Com a cofundador de CHIC, va ser pioner d’un llenguatge musical que va generar grans èxits, com “Le Freak”, i va potenciar l’arribada del hip-hop amb “Good Times”.
Nile Rodgers transcendeix tots els estils de música de totes les generacions amb una carrera que li ha permès entrar al Saló de la Fama del Rock & Roll (2017) i al Saló de la Fama dels Compositors (2016).
El seu treball amb CHIC i les seves produccions per a artistes com David Bowie, Diana Ross i Madonna han venut més de tres-cents milions de discos i cinquanta milions de singles arreu del món, mentre que les seves innovadores col·laboracions amb Daft Punk, Avicii, Sigala, Disclosure i Sam Smith demostren l’avantguarda de la seva música actual.

MIGUEL BOSÉ 
Dimarts 14 de juliol 

ENTRADES A  LA VENDA DIVENDRES 13 DE MARÇ A LES 10H. 
 Miguel Bosé ha venut més de 35 milions de discos al voltant del món i ha tingut 70 cançons Número 1 en la ràdio d’Europa, Amèrica Llatina i els Estats Units.
Guanyador del Latin Grammy, reconegut com Person Of The Year 2013 per LARAS, va rebre el Premi Global Gift Humanitarian Award 2017, el premi MTV EMA’s pel Millor Artista Espanyol 2017, entre altres innombrables premis i reconeixements al voltant del món. Bosé presideix la Fundació Patrimoni
Indígena MX, Fundació AZ SIN FRONTERAS, fa costat a la Fundación Lucha Contra El SIDA, la Fundació LARAS BERKLEE Scholarship, NAT GEO´s Pristine Seas, LOVE ARMY Mèxic i el projecte del Corredor Marí Marviva, entre molts altres.