9MM – «Un home acaba de morir allà fora».Teatre Tantarantana/Àtic22 (del 10 al 27 de novembre 2016)

 

9MM – «Un home acaba de morir allà fora».

cartell oficial 9mm

 

 

 

 

 

 

 

 

Un home rep quatre trets … quatre trets a boca de canó… Un home acaba de morir allà fora i ningú sap si l’assassí és un home o una dona … Crim premeditat? … Venjança o crim passional?

Venjança, enveja, gelosia, odi, maldat… Són elements de l’essència humana i que mouen els cinc personatges. Els sospitosos segueixen en el joc. Una dona guapa, depenent, desequilibrada i enamorada; un cap de policia turmentat, enamorat, controlador i despitat; un jove ambiciós aficionat i enlluernat amb la seva vida de famós mediàtic de les xarxes socials; un exalacalde carismàtic, intel·ligent, seductor i excèntric, però amb un passat fosc i un inspector de policia jove obstinat a investigar el crim, però que navega entre la seva inseguretat, ambició i addiccions… Personatges dolents ocasionals i nàufrags, que en alguns moments han comès relliscades i, fins i tot, crims, mentre l’història anirà en una o altre direcció.

Llocs reals. Igual que a les novel·les de misteri, «9MM Un home acaba de morir allà fora» està ambientada exactament avui: un bar underground, un despatx de policia, l’estació de França, una casa en Montjuïc i un acomiadament a l’aeroport del Prat. Tot succeeix a la ciutat de Barcelona, que afirma «9MM Un home acaba de morir allà fora» com una història de ficció.

En «9MM Un home acaba de morir allà fora», igual que a les novel·les, les històries dels personatges han de tenir algun gir que despisti l’espectador. Aquella persona que pensàvem que tenia totes les cartes es converteix en la víctima i ens deixa completament descol·locats… Sigui el que sigui, la sort està tirada. Tot s’hi val i tots els jugadors / personatges / espectadors poden ser sospitosos. Qui està darrere dels quatre trets? Qui és l’assasí?

 

Fitxa tècnica:

Repartiment: Josep Antoni Lej, Ramon Garrido, Eva Cañadas, Pol Fernández, Imanol García.

 

Autor: Kleber Luiz Bosque

Directors: Rosario Arena i Kleber Luiz Bosque

Traducció al català: M. Mercè Lej

Fotografia i còmics: Joaquim Sicart

Revisió del text: Ángel Ramiro

Vestuari: Kleber Luiz Bosque i Rosario Arena

Escenari: Teatre dels argonautes

Il·luminació i so: Abel Vernet

Disseny i Cartell: Joaquim Sicart i Rosario Arena

Còmics: Joaquim Sicart

Gestió Argonautes: Juan Carlos Uríszar

 

Duració: 65 minuts

Del 10 al 27 de novembre de 2016

De Dijous a Dissabtes, a les 20:00hs

Diumenges, a les18:30hs

 

Teatre Tantarantana/Àtic22

C/ de Les flors, 22 Metro Paral·lel

Barcelona

 

Realització: Teatre dels argonautes Associació Cultural, dramatúrgia amb xarxa sense fronteres.

 

 

……….

9MM – «Un hombre acaba de morir ahí fuera».

Un hombre recibe cuatro disparos… cuatro tiros quema ropa… Un hombre acaba de morir ahí fuera y nadie sabe si el asesino es un hombre o una mujer… ¿Crimen premeditado?… ¿Venganza o crimen pasional?

Venganza, envidia, celos, odio, maldad… Son los elementos de la esencia humana y que mueven los cincos personajes  Los sospechosos siguen en el juego. Una mujer guapa, dependiente., desequilibrada y enamorada; un jefe de policía atormentado, enamorado, controlador y despechado; un joven ambicioso, aficionado y deslumbrado con su vida de famoso mediático de las redes sociales; un ex alcalde carismático, inteligente, seductor y excéntrico, pero con un pasado oscuro y un inspector de policía joven que está obstinado en investigar el crimen, pero navega entre su inseguridad, ambición y adicciones… Personajes, villanos ocasionales y náufragos, que en algún momento han cometido deslices o incluso crímenes, mientras la historia irá en una u otra dirección.

Lugares reales. Como en las novelas de misterio, «9MM Un hombre acaba de morir hay fuera« está ambientada exactamente hoy: un bar undeground, un despacho de la policía, la estación de Francia, una casa en Monjuic, una despedida en el aeropuerto del Prat. Todo ocurre en la ciudad de Barcelona, que afirma «9MM Un hombre acaba de morir hay fuera» como una historia de ficción.

En «9MM Un hombre acaba de morir hay fuera», como en las novelas, las historias de los personajes deben tener algún que otro giro que despiste al espectador. Aquella persona que pensábamos que tenía todas las cartas se convierte en víctima y nos deja completamente descolocados… Lo que sea, La suerte está lanzada. Todo vale y todos los jugadores/personajes/espectadores pueden ser sospechosos. ¿Quién está por detrás de los cuatro disparos?… ¿Quién es el asesino?

Ficha técnica:

Reparto: Josep Antoni Lej, Ramon Garrido, Eva Cañadas, Pol Fernández, e Imanol García.

 

Autor: Kleber Luiz Bosque

Dirección: Rosario Arena y Kleber Luiz Bosque

Traducción al catalán: M. Mercè Lej

Fotografía y cómics: Quim Sicart

Revisión del texto: Ángel Ramiro

Vestuario: Kleber Luiz Bosque y Rosario Arena

Escenografía: Teatre dels Argonautes

Iluminación y sonido: Abel Vernet

Diseño y Cartel: Quim Sicart y Rosario Arena

Cómics: Quim Sicart

Gestión Teatre dels Argonautes: Juan Carlos Uríszar

 

Duración: 65 minutos

Del 10 al 27 de noviembre de 2016

De Jueves a sábados, a las 20:00hs

Domingos, a las18:30hs

 

Teatre Tantarantana/Àtic22

C/ de Les flors, 22 Metro Paral·lel

Barcelona

 

 

Realización: Teatre dels Argonautes Associació Cultural, dramaturgia en red sin fronteras.