Avui s’han lliurat els Premis Time Out

Avui s’han lliurat els Premis Time Out

PREMIS TO 2017 FOTO XAVI TORRENT LO

 

 

 

 

 

 

 

L’Espai Utopia 126 del Poblenou ha acollit la festa i el vermut amb els guanyadors 

 

Avui dissabte 16 de desembre Time Out Barcelona ha celebrat la festa de lliurament dels seus novens premis anuals a l’Espai Utopia 126 del Poblenou, amb el patrocini principal de Ballantine’s. Adjuntem palmarès i foto dels guanyadors, escollits pels lectors de la revista.  

 

PALMARÈS PREMIS TIME OUT 2017

PREMI TIME OUT

LITA CABELLUT, que durant massa temps ha estat més reconeguda internacionalment que a casa seva. Més de 20.000 persones han visitat Retrospective, la mostra que la Fundació Vila Casas li dedica a l’Espai Volart.

MILLOR CREADOR

NÚRIA GRAHAM, que ha superat les expectatives que va suposar el seu disc de debut amb el seu inspirat segon àlbum Does it ring a bell?

MILLOR OBRA

LOS ÁNGELES, de Rosalía. Fins l’any passat era el secret (a crits) més ben guardat de la ciutat, però la jove ‘cantaora’ catalana ha esdevingut la revelació musical de l’any gràcies a aquest disc.

MILLOR INICIATIVA CIUTADANA

CASA NOSTRA, CASA VOSTRA, pel seu treball amb les administracions per facilitar l’acollida i per reunir a Barcelona la manifestació més gran del món pels drets de les persones refugiades i migrants.

Premi Holaluz al MILLOR PROJECTE INNOVADOR

MUSEU D’ART URBÀ DE LA NAU BOSTIK, que fa pujar uns quants esglaons l’art mural i urbà posant a l’abast de tothom un espai de trobada i reflexió a La Sagrera.

MILLOR BAR

BAR LEO, un dels darrers reductes de resistència a la Barceloneta, on la Leo comanda un reducte tavernari on viuen l’essència flamenca, popular i espirituosa.

MILLOR RESTAURANT

MALA HIERBA, cuina amb arrels (literalment), flors i herbes, on les pretensions medicinals queden en segon terme davant de plats carregats de sabor, delicadesa i subtilitat.

MILLOR PLAT

FIDEUÀ DE TROMPETES DE LA MORT de Can Ros: un clàssic mariner de perfecta execució tocat per l’enginy del xef Jordi Ballester.

MILLOR CLUB/FESTA

SIDECAR FACTORY CLUB, el club de la Plaça Reial acaba de bufar 35 espelmes conservant la fidelitat dels barcelonins amb una programació oberta a novells i veterans.