Daniel Anglès i el cor Giovinetto presenten a Barcelona ‘Acompanyats (12 de setembre)

Daniel Anglès i el cor Giovinetto presenten a Barcelona ‘Acompanyats’

b21e824f-927d-4560-868b-5c0f7ff7f151

  • Hi participarà Sergi Cuenca al piano, director musical de ‘El Rey León’.

  • Al repertori hi figuren fragments de grans musicals, coneguts temes com ‘Paraules d’amor’ o els èxits que han portat al cor a la final del programa ‘Oh Happy Day’.

Daniel Anglès i Giovinetto, finalistes de la tercera edició del programa Oh Happy Day, presenten el 12 de setembre a Barcelona una nova proposta musical: Acompanyats. A l’escenari també hi serà Sergi Cuenca, director musical de El Rey León i íntim col·laborador d’ Anglès en diferents projectes.

Durant el concert es podran escoltar fragments de musicals tan coneguts com Mar i Cel o Els Miserables, grans temes en català com Paraules d’amor o Amor Particular o altres èxits, com Think d’Aretha Franklin, que han fet que el cor sigui un dels més estimats de les últimes edicions del programa de TV3.

Daniel Anglès, impulsor d’aquesta proposta, va veure durant el programa que calia anar més enllà i va crear, amb Cuenca, un projecte comú amb un dels grups amb qui va ser sentir-se identificat des de primer moment. L’espectacle es va estrenar amb molt d’èxit el passat mes de maig a Puig-reig i amb l’assistència d’un miler de persones.

El cor Giovinetto completa la seva gira amb Acompanyants: un espectacle fresc, amb energia, per a tots els públics i amb el suport de dos dels millors professionals de teatre musical del país.

Daniel Anglès: Vinculat professionalment al teatre musical des dels 18 anys. Actualment, prepara com a director la versió catalana de Fun Home, que s’estrena el gener de 2018. Ha treballat com actor en musicals com Rent Hedwig & The Angry Inch, com a director d’espectacles com Rent oHair, també ha estat director de càsting de grans musicals com La Bella i la Bèstia, Mamma Mia! iEls Miserables. Com a intèrpret ha presentat el seu primer projecte discogràfic, Punto de Rocío. També és director i fundador de l’escola AULES – Arts Escèniques de Barcelona, on es forma a futurs intèrprets de teatre musical.
Sergi Cuenca: és músic, pianista i compositor. En teatre musical ha treballat com a director musical d’èxits com Rent; El temps de Planck de Sergi Belbel i Òscar Roig; Gaudí, de Jordi Galceran, Esteve Miralles i Albert Guinovart, Mar i Cel de Dagoll Dagom, i a Madrid ambChicagoHair i des del 2013 a El Rey León.
Giovinetto: és un cor format per onze joves, 3 nois i 8 noies, d’entre 17 i 20 anys a Puig-reig amb l’objectiu de participar al concurs televisiu de corals de TV3, Oh Happy Day. Al 2015, el grup va participar a la tercera edició del programa on competien amb corals d’arreu del país, interpretant temes d’autors i estils molt diversos. El grup fou finalista i va quedar en segona posició a la final del programa.