Danny Elfman confirma la seva presència en els concerts dedicats a les bandes sonores de les pel·lícules de Tim Burton que oferirà l’OBC el 14 i 15 de maig

Danny_Elfman_549_300Danny Elfman confirma la seva presència en els concerts que oferirà l’OBC el 14 i 15 de maig

El compositor nord-americà cantarà en directe en els dos concerts del cicle OBCinema que L’Auditori dedica a les bandes sonores de les pel·lícules de Tim Burton

 

 

El cap de setmana del 14 i 15 de maig arriba l’última proposta de la temporada del cicle OBCinema. En aquesta ocasió l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya interpretarà fragments de les grans bandes sonores que Danny Elfman ha composat per a les pel·lícules de Tim Burton. Els espectadors que vinguin a L’Auditori podran gaudir, a més, de la presència de Danny Elfman qui pujarà a l’escenari de la Sala 1 per interpretar un dels seus temes més coneguts.

Mars Attacks!, El planeta dels simis, Batman, Eduard Manstisores, Charlie i la fàbrica de xocolata, La núvia cadàver o Malson abans de Nadal, entre d’altres, són algunes de les bandes sonores de les pel·lícules del director Tim Burton que es podran escoltar en directe mentre es projecten en una pantalla gegant alguns fragments, esbossos i fotografies del procés artístic. L’OBC ens conduirà per un apassionant viatge on descobrirem el peculiar univers format pel binomi Danny Elfman i Tim Burton des dels inicis de les seves carreres i fins les últimes produccions. No hi faltaran les mítiques Beetlejuice i Sleepy Hollow o la més recent Alícia al país de les meravelles, guanyadora de dos premis Oscar.

Elfman i Burton, un tàndem d’èxit

Danny Elfman va descobrir la música als 18 anys en un viatge per l’est d’Àfrica on va començar a tocar el violí mentre somiava en ser director musical. Avui ja fa 30 anys que Danny Elfman i Tim Burton treballen junts, i han fet tot tipus de pel·lícules: comèdies, drames, històries de superherois, de monstres enamorats, de fantasia, d’animació i, fins i tot, musicals. Més de 15 pel·lícules plegats els avalen i s’han convertit en un dels tàndems més productius de la història recent del setè art.

El cicle OBCinema continuarà la propera temporada amb tres noves propostes. Sonaran a L’Auditori, mentre gaudim de la pel·lícula en pantalla gegant, les aclamades Titanic, en què s’homenatjarà la figura de James Horner mort recentment i El Senyor dels Anells. Les dues torres. El cicle de cinema tindrà també la temporada 2016-2017 una visita molt especial. Alexander Desplat vindrà a dirigir l’OBC interpretant una selecció dels millors fragments de les seves bandes sonores com La Noia de la Perla, Gran Hotel Budapest o El discurs del rei, entre d’altres. Després d’aquest concert, Desplat es retirarà dels escenaris per dedicar-se de ple a l’spin-off d’Star Wars substituint el mític John Williams.

 

 

Més informació https://www.auditori.cat/es/danny-elfman-confirma-su-presencia-en-lauditori