EL DESPERTAR DE LA PRIMAVERA ( a partir del 14 de novembre) Teatre Versus

 

 

 

 

 La producció catalana del musical SPRING AWAKENING de Steven Sater i Duncan Sheik
ESTRENA 14 DE NOVEMBRE (2016).Un musical amb ganes de viure-ho tot!
marca_previes_catFuncions prèvies: 11, 12 i 13 de novembre (18€)marca_blanca_cat
Horari: De dimecres a dissabte 21:00h. Diumenge 18:00h.
Preu: 28€. Espectacle en català. Durada: 120 min. (15′ descans)


DESPERTAR DE LA PRIMAVERA (Spring Awakening) basat en l’obra de Frank Wedekind, amb llibret i lletres de Steven Sater i música Duncan Sheik.

El despertar de la primavera_ Teatre Gaudi

Direcció: Marc Vilavella
Direcció musical: Gustavo Llull
Coreografia: Ariadna Peya
Adaptació catalana: David Pintó

Producció: Teatre Gaudí i Origen Produccions

13 intèrprets en escena i una banda de músics en directe.

 

EL DESPERTAR DE LA PRIMAVERA (Spring Awakening) és un musical pop rock que tracta sobre l’amor adolescent, la repressió, la por, l’abús de poder i la incomprensió. Melchior és un jove intel·ligent i astut que, gràcies als llibres, ha après diversos aspectes sobre la sexualitat humana que la societat s’obstina a amagar i ratllar de tabú. Ell és el confessor del seu amic i company de classe Moritz, que li explica que se sent torturat davant els somnis eròtics que acompanyen les seves nits. D’altra banda, la dolça Wendla que fracassa en l’intent que la seva mare li expliqui com s’engendren els nadons, es retroba amb Melchior i entre ells sorgeix alguna cosa especial.

El musical ha aconseguit commoure espectadors d’arreu del món des de la seva estrena l’any 2006 a l’Off Broadway de Nova York. Considerada una peça de culte, ha tingut diverses produccions internacionals, i s’ha estrenat en escenaris de Nova York (Broadway), Londres (West End), Viena, Buenos Aires, diverses gires pels Estat Units i pel Regne Unit… i ara, Barcelona. La producció original de Broadway l’any 2006, va guanyar 8 premis Tony i 4 premis Drama Desk.

L’espectacle, que conté 19 números musicals, estarà dirigit per Marc Vilavella (Homes Foscos, Mar i Cel, la Barni Teatre), la coreografia serà d’Ariadna Peya (Cia. Les Impuxibles, Grease, el musical), la direcció musical de Gustavo Llull (Poe de Dagoll Dagom, Operación Triunfo) i la traducció catalana de David Pintó(MARES I FILLES i HOMES FOSCOS). Jordi Bulbena (TeatreNacional de Catalunya, Teatre Lliure, Comediants) crearà l’escenografia i el vestuari.