El TNC participa en la 3a Fira d’Arts Escèniques del barri de Fort Pienc, al costat de la plaça de les Glòries (6 i 7 de juny)

El TNC participa en la 3a Fira d’Arts Escèniques del barri de Fort Pienc, al costat de la plaça de les Glòries

imagesCAADTNA2

 

 

 

 

 

Aquest dissabte 6 i diumenge 7 de juny, l’Associació de Comerciants Eix Fort Pienc, en col·laboració amb totes les entitats artístiques i culturals del barri, acull la 3a edició de la Fira d’Arts Escèniques al Fort Pienc.

Durant el diumenge 7 de juny, el TNC participa activament en diferents activitats culturals per així reforçar els vincles i el compromís amb el barri. Les activitats estan organitzades per les diverses associacions del barri i compten amb el suport de les entitats artístiques i culturals de la zona i amb l’Ajuntament del Districte de l’Eixample.

Activitats al Teatre Nacional de Catalunya, diumenge 7 de juny:

Visites guiades

D’11.30 h a 13.30 h, cada 30 minuts (places limitades). Inscripcions al punt d’informació del vestíbul principal del TNC. Es mostrarà al públic els espais ocults del TNC: escenaris, camerinos, sales de perruqueria i maquillatge… Una possibilitat única per viure el teatre des de dins.

Exposició de maquetes, vestuari i attrezzo (Espai Polivalent al vestíbul principal)
Petita exposició on es podrà veure diferents maquetes d’escenografies d’espectacles fets al TNC. Peces de vestuari, barrets, màscares i altres elements d’attrezzo que formen part d’un espectacle teatral.

Exposició L’origen de l’oblit (Vestíbul principal)

L’exposició permet acostar-se al teatre creat a Barcelona entre 1946 i 1959 a través de més de 150 fotografies conservades al fons del Museu de les Arts Escèniques i acompanyades de crítiques i cartelleres teatrals de l’època.

A més a més, dissabte 6 i diumenge 7, venda d’entrades al 50% per a les funcions d’aquest cap de setmana de L’Hort de les Oliveres a la Sala Gran. Venda directament a les taquilles del TNC el mateix dia de la funció.