Ese recuerdo ya nadie te lo puede quitar- Vaca35 ( 23 octubre / 07 novembre – 2015)

eserecuerdo2

 

 

 

 

 

 

 

 

Ese recuerdo ya nadie te lo puede quitar- Vaca35

23 octubre / 07 novembre – 2015

A les 21h

Vaca 35 Teatro és la companyia que inicia el Cicle de Teatre Mexicà, engegat per l’Off La Villarroel i la Nau Ivanow.A la Villarroel es presenten els espectacles Lo único que necesita una gran actriz es una gran obra y las ganas de triunfar i Cuando todos pensaban que habíamos desaparecido; l’altra peça d’aquest cicle és l’obra programada a la Nau Ese recuerdo ya nadie te lo puede quitar.

La companyia mexicana Vaca 35 Teatro ha estat en residència a la Nau Ivanow durant dos estius, on ha preparat el projecte coproduït per la Nau Cuando todos pensaban que habíamos desaparecido. L’espectacle, estrenat en la passada edició de FiraTàrrega amb gran èxit de crítiques, va ser una de les produccions transnacionals de suport a la creació de la fira pel 2015. L’obra girarà per l’estat espanyol i es presenta ara a la Villarroel.

Creació col·lectiva original de Vaca 35 Teatro, basada en Les tres germanes, de Txékhov.
Cia. Vaca 35 Teatro
Direcció: Damián Cervantes
Intèrprets: Diana Magallón, Mari Carmen Ruiz, Gabriela Ambríz, Héctor Hugo de la Peña, José Rafael Flores

«No encontrarán trajes ni trastos teatrales, ni decorados que nos indiquen un tiempo, o un estilo determinado. El espacio se vuelve una propuesta en sí misma, el diálogo entre espacio y actor, se elimina todo hasta la mínima expresión. El encuentro con Chéjov, ruido, mucho ruido; un grupo de personas que se reúnen para ejecutar la rutina que desprecian, que ellos mismo se han impuesto y de la que, sin embargo, no saben escapar. Esta es una indagación profunda sobre el tedio que nos rodea en las relaciones frustradas de lo cotidiano.»

Vaca 35 Teatro en Grupo, A.C.

Un grup d’actors i creadors de teatre en diàleg perpetu, que es reuneixen en la necessitat d’exposar les seves idees i plantejar un diàleg teatral. El grup es va formar l’any 2007 i des de llavors treballa en muntatges i recerques escèniques així com en el seu entrenament físic i vocal, i també sessions d’estudi. Volen oferir una alternativa teatral, que trenqui amb els estereotips establerts dins de l’oferta actual del teatre. Els muntatges de Vaca 35 Teatre han tingut participació en diversos festivals nacionals i internacionals. Amb l’obra Lo único que necesita una gran actriz es una gran obra y las ganas de triunfar, la companyia ha guanyat la 55 edició del festival internacional de teatre experimental MESS a Sarajevo.

El grup està format per Damián Cervantes (director), José Rafael Flóres (actor/producció), Diana Magallon García (actriu/administració), Mari Carmen Ruiz (actriu/administració), Vania Sauer (producció general).

[www.vaca35teatro.com.mx]

Divendres i dissabtes
Durada: 60 minuts aprox.
Espectacle en castellà
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda de entrades: 1h abans a taquilla