Estrenes de Teatre del 14 al 18 de març

 

 “Cartas de Amor”, un text del nord-americà A.R. Gurney protagonitzat per Júlia Gutiérrez Caba i Miguel Rellán, que ha fet temporada a Teatros del Canal. Va llegir-se en públic per primer cop a la Biblioteca de Nova York per passar després a l’off Broadway abans de fer el salt al teatre comercial de la mà de John Rubinstein i Kathleen Turner l’any 1989. El passat 2016, Ali McGraw i Ryan O’Neal van tornar a interpretar aquest text, 45 anys després del rodatge de Love Story. “Cartas de Amor” repassa el periple vital i l’atracció mútua entre Melissa Gardner i Andrew Makepeace, dos personatges de la bona societat americana, a través de les cartes que s’han escrit al llarg de cinc dècades.

 Teatre Poliorama

Fitxa artística

Amb
Julia Gutiérrez Caba
Miguel Rellán

http://www.catacultural.com/category/teatre/

 

del 15 al 26 de març

FILLA DEL SEU PARE

 a partir de HEDDA GABLER de HENRIK IBSEN versió ALEIX AGUILÀ
direcció PAU MIRÓ cia. COMPANYIA SOLITÀRIA
 La companyia d’Aleix Aguilà, Júlia Barceló, Pol López Pau Vinyals presenta una versió actual de Hedda Gabler, que es va poder veure al Temporada Alta 2015. El primer Ibsen de Pau Miró

“És tan difícil saber el que volem i en canvi ho volem tot…”
 
Hedda Gabler és una dona brillant que intenta encaixar en un clixé ben mediocre. Aquest esforç és devastador per a ella i per a tothom que l’envolta. De fet, ja coneixem la seva història, però Filla del seu pare és una altra cosa. Si bé l’essència del conflicte i gran part de la trama ens remeten a l’original d’Ibsen, Filla del seu pare és una reescriptura total del clàssic. Un exercici absolutament desacomplexat que ha fet l’Aleix Aguilà. Que no us distreguin els anacronismes. La seva mirada particular i actual permet apropar-nos d’una manera descarnada a un dels motors que defineixen la nostra contemporaneïtat: aquesta obsessió malaltissa per aparentar i realitzar-nos en els espais virtuals. Evidentment, aquest esforç és en va, la frustració i el buit existencial no desapareixen per molt que cliquem aquí i allà. Pau Miró

intèrprets Júlia Barceló Hedda Tesman / Pol López Ejlert Lovbørg / Pau Vinyals Jørgen Tesman

 http://www.catacultural.com/filla-del-seu-pare-del-15-al-26-de-marc-teatre-lliure/

5e0b65d15b90e1e94d8e5125b3c055f4f042101e

 Seguim amb el cicle TRANSaccions en col·laboració amb el Mercat de les Flors. Presentem la nova versió de Dancers, un projecte de transmissió de Marc Béland & Sonia Gómez.

Aquesta setmana Trajal Harrell amb la seva peça Twenty Looks or Paris is Burning at The Judson Church (S), el nostre taller de Vogue-Chi amb Carlos Maria Romero, la projecció de Feelings are facts: The life of Yvonne Rainer, i la presentació de la revista editada per Trajal HarrellTwenty Looks or Paris is Burning at The Judson Church (XL) The publication i Aina Alegre amb No se trata de un denudo mitológico. Ens veiem a Hiroshima.

http://www.catacultural.com/dancers-un-proyecto-de-trasmision-by-marc-beland-sonia-gomez-15-16-de-marzo-2030h/

 ·         L’obra més representada de La Fura aterra de nou a Barcelona, després recórrer tot el món i de ser vista per més de 150.000 espectadors

· image005

. El director i dramaturg de La Fura dels Baus, Carlus Padrissa, torna a Barcelona amb la producció Carmina Burana, que es podrà veure al Teatre Tívoli a partir del dia 16 i fins el 26 de març.

 Després de la seva estrena a San Sebastià l’any 2009, Carmina Burana ha continuat la seva trajectòria d’èxits, fent gira per una vintena de ciutats de tot el món, voltant per tres continents, sumant més de 60 representacions i arribant a ser vista per més de 150.000 espectadors.

 De la versió que es presentarà el dia 16 en destaca com a novetat la incorporació d’una obertura, OverFura, destinada a sorprendre al públic des de l’inici. Es tracta d’una peça per a cor, soprano i percussió composta per Josep Vicent, director musical de l’espectacle. Pel que fa a la resta, es manté el format reduït, amb una orquestra de deu instruments, tres sopranos, dos barítons i un contratenor, juntament amb el cor de la Polifònica de Puig-reig i set ballarines de dansa contemporània. Més de 60 artistes en escena per fer gaudir als espectadors d’una de les cantates més populars del segle XX.

http://www.catacultural.com/carmina-burana-de-la-fura-dels-baus-del-16-al-26-de-marc-teatre-tivoli/

 

 del 18.03.17 al 08.04.17

Autónomos El musical

Teatre Almeria

 foto_autonomos

   Autors Àlex Martínez Vidal, Andreu Rami
Composició musical Joan Berenguer (música), Àlex Martínez Vidal i Andreu Rami (lletres)

Repartiment 

Àlex Martínez Vidal
Andreu Rami

Sinopsi

En un futur no molt llunyà, la crisi arribarà al seu final i tots els ciutadans gaudiran d’un treball estable i en conseqüència, de màxima felicitat. Però això no durarà per sempre: la meravellosa vida de l’Álex es trencarà sobtadament quan l’acomiadin. Amb una mà al davant i l’altra al mòbil (com tots avui en dia), es veurà obligat a agafar les regnes de la seva vida. Fer-se autònom serà l’única opció.
Autónomos, el musical és una comèdia que relata les peripècies d’un nou freelance per a sobreviure a un gurú de l’emprenedoria, a la cruel Agència Tributaria, a clients amb trastorn Obsessiu-Compulsiu i a un gestor molt particular.

http://www.catacultural.com/autonomos-el-musical-del-18-03-17-al-08-04-17-teatre-almeria/?lang=es