F.A.M.Y.L.I.A (del 14 d’octubre al 8 de novembre) La Seca/Espai Brossa

 

 

7da2d680-418a-4eb0-9400-79a5fd3885a1

 

 

 

 

 

 

 

F.A.M.Y.L.I.A
(Follamos Mucho Y Luego Intentamos Arreglarlo)
del 14 d’octubre al 8 de novembre

Creació i dramatúrgia
The Mamzelles Teatre
Direcció
Bàrbara Mestanza
Direcció musical
Paula Malia
Intèrprets
Enric Auquer, Xavi Torra, David Menéndez, Eduard Tudela, Eric Balbàs i Meritxell Termes

La vida de cinc éssers humans que encara necessiten viure en manada

 

SINOPSI

F.A.M.Y.L.I.A (Follamos Amando Mucho Y Luego Intentamos Arreglarlo), neix de la necessitat de reflexionar sobre la vigència de la família al S.XXI. Més enllà d’investigar sobre la evident condició social de l’ésser humà, The Mamzelles vol aprofundir en els rols que s’estableixen en una comunitat , i per ser més concrets, en el rol que la dona ha assolit i encara assoleix dins aquest context. Per aquest motiu cinc actors protagonitzen el retrat familiar de cinc dones. Aquesta simbiosi és la que dóna sentit a l’espectacle. La masculinitat i la feminitat es troben per mostrar al públic la vida de cinc éssers humans que encara necessiten viure en manada. F.A.M.Y.L.I.A és un viatge que obliga l’espectador a qüestionar-se les bases més sòlides i arcaiques de la societat, a preguntar-se “qui som” i a deixar de jutjar el que és correcte i el que no.

 

THE MAMZELLES TEATRE
“The Mamzelles” s’inicia com a un grup de música format per la Paula Malia, la Bàrbara Mestanza i la Paula Ribó, tres actrius nascudes al 1990 i formades a l’escola Eòlia i a l’Institut del Teatre. A finals del 2011 van publicar el seu primer disc Que se desnude otra (Discmedi) i el segon, Totem, es publicarà a l’octubre de 2014. Paral·lelament a la seva gira de concerts van començar a treballar amb l’Àlex Mañas, dramaturg i director teatral, així va néixer The Mamzelles Teatre una nova companyia amb la qual decideixen cercar nous formats de teatre musical. La companyia estrena diferents espectacles escrits i dirigits per l’Àlex Mañas: My Sweet Country a la sala Plataforma I+D i posteriorment al Teatre Poliorama de Barcelona (2012- 2013). The Experiment, a l’Espai lliure dins el cicle teatral Aixopluc: 3 d’un glop (2012). I finalment, Orgia, un projecte escrit per l’Àlex Mañas i per primer cop dirigit per The Mamzelles, a l’Espai Lliure al Teatre Lliure (2013). F.A.M.Y.L.I.A. és el nou espectacle de la companyia. Estrenat a la sala Atrium dins del cicle Atrium Lab. Per primera vegada són les úniques responsables de la dramatúrgia i de la direcció de la peça. Sempre amb l’objectiu d’experimentar amb diferents formats i trobar nous llenguatges, la Paula Ribó és responsable de la dramatúrgia, la Bàrbara Mestanza de la direcció i la Paula Malia de la direcció musical. Per primera vegada no treballen com actrius, sinó que cedeixen aquest paper a sis actors que protagonitzen l’obra.

F.A.M.Y.L.I.A. a la sala Leopoldo Fregoli de La Seca – Espai Brossa el dimecres 14 d’octubre a les 20:00h., i estarà en cartell fins al 8 de novembre.

Horaris: dimecres a dissabte 20:00h.
– diumenge 18:00h.
Preu: Dimecres i dijous: 7€
Divendres, dissabte i diumenge: 15€

Després de la funció per gentilesa de Mas Blanch i Jové es servirà una copa de vi