Fundació Setba amb el Maria Canals (portes obertes de 12 a 20 h) 13 de març

Setba amb el Maria Canals

0ecf2d9b-2160-4fd3-8016-6e6bc918a933

 

 

 

 

 

 

Obrim els balcons de bat a bat, perquè pogueu sentir el Maria Canals «des del cel».

Durant tota la jornada vine a escoltar la marató de piano des dels nostres balcons i a veure l’exposició Quadrilàter (entrada lliure).

Plaça Reial 10, 1er 2a

 

Enguany la Fundació Setba suma esforços amb el Concurs Internacional de piano Maria Canals. El divendres 13 de març, durant la marató de piano que tindrà lloc a la Plaça Reial (de 12 a 20h), obrim els balcons de bat a bat, perquè qui ho desitgi pugui escoltar els pianistes del Maria Canals i veure gratuïtament l’exposició Quadrilàter, un combat artístic entre la pintora Març Rabal i el fotògraf Kiko Navarro.

A més a més, organitzem una acció de pintura en viu a la plaça (un altre combat, però en aquest cas pianista vs pintor). A les 13:30h, durant l’actuació de la prestigiosa pianista Yoko Suzuki, un grup d’alumnes de l’Escola La Massana crearan obres pictòriques inspirades en les partitures que la mateixa pianista vagi tocant.

El resultat final de les obres s’exposarà al Foyer del Palau de la Música. Una part dels beneficis de les vendes serà per als mateixos artistes i l’altra per a l’Escola de Música Xamfrà, que treballa per apropar la música i les arts escèniques a tothom, independentment de quines siguin les seves possibilitats econòmiques.