Hiroshima comença la seva segona temporada amb l’espectacle «I guess if the stage exploded…» de l’artista anglesa Sylvia Rimat (25 de setembre)

Hiroshima comença la seva segona temporada amb l’espectacle «I guess if the stage exploded…» de l’artista anglesa Sylvia Rimat

20150903122408560_540_230_1_0

 

 

 

 

 

El 25 de setembre la sala Hiroshima comença la seva segona temporada, mantenint la línia artística que va definir en la primera: apostar pels artistes emergents i les companyies independents que investiguen amb els nous llenguatges i la tecnologia aplicada a l’escena, amb una forta presència d’artistes internacionals.

Aquesta segona temporada començarà amb l’espectacle internacional I guess if the stage exploded… de l’artista anglesa Sylvia Rimat, que es podrà veure el 25 i 26 de setembre. És una proposta estètica totalment híbrida entre el teatre i la performance, sobre la memòria i la representació.

I guess if the stage exploded…, de Sylvia Rimat

Divendres 25 i dissabte 26 de setembre, 21 h. Teatre/Mnemotècnia. 60 minuts. Espectacle en anglès subtitolat al castellà.

La segona temporada d’Hiroshima comença amb l’espectacle internacional I guess if the stage exploded… de l’artista anglesa Sylvia Rimat. Una proposta estètica sobre la memòria i la representació, totalment híbrida entre el teatre i la performance.

La performer Sylvia Rimat aspira a presentar un espectacle que cap dels espectadors pugui oblidar. A través de la introducció de tècniques mnemotècniques i la seva aplicació a situacions que va plantejant, el públic anirà entrenant sistemàticament per tal de recordar-lo, esperem, per sempre. I guess if the stage exploded… es basa en allò que succeeix en el nostre cervell quan anem creant records i en el nostre desig de ser recordats. L’espectacle va ser desenvolupat consultant amb especialistes del Bristol Neuroscience, Experimental Psychology, Hypnotherapy i del Centre for Death and Society de Bath, per assessorar-se sobre com una experiència pot ser recordada i per saber més sobre el desig de molts de nosaltres de ser recordats. Rimat està acompanyada, en directe a través de Skype, per diversos artistes de tot el món que recolzen la seva causa i per un mussol viu.

Sylvia Rimat és una performer i ballarina que crea actuacions originals amb un bri de surrealisme. Caracteritzada per a una interacció lúdica amb el públic i una estètica visual forta, el seu treball s’ocupa de la consciència, les històries personals i la imaginació. Rimat ha actuat àmpliament al Regne Unit, Europa i Austràlia.

I guess if the stage exploded… es va presentar al festival SPILL i al festival Mayfest l’any 2011.

SALA HIROSHIMA

c/ Vila i Vilà 61-67, Barcelona

hola@hiroshima.cat

T 933 155 458 / 628 344 592

Horaris i venda d’entrades

www.hiroshima.cat